Οι Alpha Tiger μένουν χωρίς τραγουδιστή και ψάχνουν αντικαταστάτη

Ο Stephan Dietrich εγκατέλειψε την μπάντα λίγο μετά την κυκλοφορία του "iDentity"

20/02/2015 @ 13:39
Έναν περίπου μήνα μετά από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο "iDentity", οι Alpha Tiger έμειναν χωρίς τραγουδιστή, καθώς ο Stephan Dietrich εγκατέλειψε την μπάντα.

Παρά την δύσκολη συγκυρία, οι υπόλοιποι Alpha Tiger αποφάσισαν να συνεχίσουν και βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου τραγουδιστή. Η σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη έχει αναλυτικά ως εξής:

«Γεια σας φίλοι, σήμερα είναι η πιο ταραχώδης ημέρα στην έως τώρα καριέρα μας, μιας και πρέπει δυστυχώς να σας ενημερώσουμε ότι ο Stephan, ο τραγουδιστής μας, δεν θα βρίσκεται πλέον μαζί μας. Πρέπει να δεχτούμε την επιθυμία του, να αποσυρθεί δηλαδή στην ιδιωτική ζωή του και να επικεντρωθεί στην νέα του δουλειά, ακόμα κι αν αυτό είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε. Επειδή η μπάντα αντιπροσωπεύει ό, τι πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, για όλες τις καλές στιγμές τις κακές στιγμές, για τη φιλία, το πάθος αλλά και πολλά περισσότερα, δεν θα διαλυθούμε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Θα αρχίσουμε από τώρα τώρα να ψάχνουμε για ένα κατάλληλο αντικαταστάτη του Stephan και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε με μια καλή είδηση πολύ σύντομα. Τραγουδιστές οι οποίοι αισθάνονται ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτή την πρόκληση, ας μας γράψουν στη διεύθυνση info@alphatiger.de.»
  • SHARE
  • TWEET