Νέα δισκογραφική και νέος δίσκος για τους Alpha Tiger

Τρίτη ολοκληρωμένη δουλειά για τους Γερμανούς power metallers

01/10/2014 @ 13:51
"iDentity" θα ονομάζεται ο τρίτος ολοκληρωμένος δίσκος των Γερμανών power metallers Alpha Tiger, με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου μέσω της νέας δισκογραφικής στέγης της μπάντας, Steamhammer/SPV.

Τα δέκα συνολικά τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκαν από τους Mirco "Godi" Hildmann (Guano Apes) και Dominik Glockner στο Music Flash Studio του Βερολίνου, την παραγωγή επιμελήθηκε το ίδιο το συγκρότημα, ενώ η μίξη και το mastering έλαβαν χώρα στο Area 51 Studio και φέρουν την σφραγίδα του Tommy Newton (UFO, Victory, Gamma Ray).

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα Peter Langforth, «το νέο υλικό δεν θα θυμίζει πλέον μπάντες όπως οι Iron Maiden, Helloween και Queensrÿche, και θα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ποικιλία».  Όσον αφορά την συνεργασία με την Steamhammer/SPV, δήλωσε ότι «η μπάντα έχει πλέον στο πλευρό της την εταιρεία με την μεγαλύτερη ειδίκευση στο συγκεκριμένο είδος του metal».

Ο διάδοχος του εξαιρετικού "Beneath The Surface" θα κυκλοφορήσει σε digipak που θα περιλαμβάνει DVD με την εμφάνιση των Alpha Tiger στο Bang Your Head Festival το Ιούνιο του 2013, κανονικό CD και gatefold βινύλιο. Πρώτο κομμάτι που θα δοθεί στην δημοσιότητα μέσω του αντίστοιχου video clip θα είναι το "We Won’t Take It Anymore".
  • SHARE
  • TWEET