Οι Accept μπαίνουν στο studio για τον διάδοχο του "Stalingrad"

01/07/2013 @ 11:45
Μπορεί οι Accept να είχαν δώσει πριν από ένα περίπου μήνα μέσω της ανακοίνωσης για το ντοκιμαντέρ "Acceptology" ενδείξεις ότι ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, νεώτερη ανάρτηση στη σελίδα τους στο facebook υποδεικνύει ότι είναι έτοιμοι να μπουν στο studio, πιθανότατα για τη διαδικασία της ηχογράφησης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το group αρνήθηκε ευγενικά να παίξει ζωντανά τον επόμενο μήνα στο Βόλγκογραντ (νέα ονομασία του Στάλινγκραντ) της Ρωσίας, με την αιτιολογία ότι έχουν κλείσει για εκείνο το διάστημα studio ώστε να δουλέψουν εκεί πάνω στο νέο τους δίσκο.

Το παραπάνω γεγονός σε συνδυασμό με το πέρας των προγραμματισμένων ζωντανών εμφανίσεων των Accept στις 10 Αυγούστου μας κάνει να πιστεύουμε πως η συνέχεια των πολύ επιτυχημένων "Blood Of The Nations" και "Stalingrad" θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος.

Εκτός από το "Acceptology" πάντως, οι Accept στο προηγούμενο διάστημα είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να κυκλοφορήσουν ένα live DVD από τη συναυλία που έδωσαν στις 12 Απριλίου στο Santiago της Χιλής.
  • SHARE
  • TWEET