Ο γνωστός παραγωγός/μηχανικός ήχου, Chris Tsangarides, στην Ελλάδα

14/01/2009 @ 00:25
Ο Chris Tsangarides θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της SAE Athens τη Δευτέρα 26/01/2009, όπου και θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό σεμινάριο με τίτλο "Inside The Vortex".



Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής και υποψήφιος για Grammy παραγωγός/μηχανικός ήχου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχοντας επιμεληθεί την παραγωγή και τον ήχο σε μερικά από τα πιο σημαντικά κιθαριστικά, και όχι μόνο, album όλων των εποχών. Ενδεικτικά οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν ονόματα όπως Judas Priest, Gary Moore, Depeche Mode, Yngwie Malmsteen, Helloween, Bruce Dickinson, New Model Army, Tom Jones, Concrete Blonde, Thin Lizzy, Killing Joke, Biomechanical , Exodus και άλλα πολλά.

Το σεμινάριο "Inside The Vortex" θα αποτελέσει μία μοναδική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τις τεχνικές, την εμπειρία και τη μεθοδολογία ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο Chris Tsangarides θα παρουσιάσει αναλυτικά (στα studio της SAE Athens) την τεχνική μικροφώνων για ηχογράφηση "The Vortex" την οποία έχει δημιουργήσει ο ίδιος, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί του καθώς και να του απευθύνουν ερωτήσεις σχετικά με σύγχρονες τεχνικές ηχογράφησης. Επιπλέον ο Chris Tsangarides θα αναφερθεί εκτενέστερα στο ρόλο και τη δράση ενός δισκογραφικού παραγωγού χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα τις διαδικασίες παραγωγής των παρακάτω album:

Gary Moore "Back on the Streets"
Thin Lizzy "Thunder and Lightning"
Judas Priest "Painkiller"
Yngwie Malmsteen "concerto for Guitar and Orchestra"

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:
210 3217661
info@sae.edu.gr
SAE ATHENS, Ηλία Ηλιού 9 & Νικομάχου, N.Κόσμος, Αθήνα

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET