Ο Till Lindemann αφήνει τους Rammstein

16/07/2007 @ 17:58
Όπως ανακοινώνει επίσημα ο Emanuel Fialik, manager των Rammstein, «μετά το πέρας των ηχογραφήσεων του νέου album των Rammstein (το οποίο ολοκληρώνεται σύντομα), ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Till Lindemann θα εγκαταλείψει τη μπάντα. Η απόφαση του Till στηρίζεται κυρίως στην αναταραχή που επικρατούσε στο σχήμα τον τελευταίο καιρό. Ο Lindemann προτίθεται πλέον να αναζητήσει άλλες συγκινήσεις από την καριέρα του, συνεχίζοντας ως solo καλλιτέχνης ή ενδεχομένως ως εμπλεκόμενος σε κάποιο άλλο project».

Ο manager επίσης προσέθεσε: «το συγκρότημα δε θέλει να διαλυθεί, γι' αυτό και βρήκε τον αντικαταστάτη του Till στο πρόσωπο και το λαρύγγι του En Esch, πρώην τραγουδιστή του industrial σχήματος KMFDM και νυν τραγουδιστή των Slick Idiot». Οι Richard Kruspe και Christoph Schneider δήλωσαν πως «παρότι κανείς ποτέ δε θα καταφέρει να αντικαταστήσει τον Till, πιστεύουμε πως ακόμα αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και έτσι ψάξαμε για έναν αντικαταστάτη που θα είναι χαρισματικός και ιδιαίτερος, χωρίς να αντιγράφει τον Till. Το κενό του Till είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά πιστεύουμε ότι ο En θα κάνει τα δάκρυά μας για τη φυγή του να στεγώσουν γρήγορα».

Εν αναμονή του επόμενου studio album των Γερμανών, όλοι οι φίλοι του σχήματος είναι αναστατωμένοι με αυτή την εξέλιξη. Ας ελπίσουμε ότι τόσο ο θηριώδης τραγουδιστής όσο και οι Rammstein θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο χώρο, έστω και μεμονωμένα πλέον.

  • SHARE
  • TWEET