Ο Shawn Crahan μιλάει για τα επόμενα σχέδια των Slipknot

13/10/2011 @ 10:59
Ο Shawn Crahan δήλωσε πως οι Slipknot σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν νέα δουλειά, παρά τα λεγόμενα του Corey Taylor πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

Ο Crahan πιστεύει πως ο ήχος του επόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος θα είναι πολύ κοντά σε αυτόν του "Iowa", το οποίο θα κυκλοφορήσει σε νέα έκδοση την πρώτη Νοεμβρίου.

Ερωτηθείς για τα μελλοντικά πλάνα της μπάντας, ο «Clown» απάντησε: «Υπάρχουν σχέδια να κάνουμε νέο δίσκο, αλλά θα καθυστερήσει. Κανείς δε θέλει να το πιέσει, γιατί ξέρουμε πως θα είναι κάτι σπουδαίο. Ο ήχος θα είναι πιο κοντά στο "Iowa", αλλά θα είναι πιο στενάχωρο και πιο τρελό. Και πραγματικά θα βάζει τον κόσμο σε σκέψεις, θα μπορούσε να είναι και κάποιος concept δίσκος».

Και συνέχισε: «Ακόμη χρειαζόμαστε χρόνο να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε τον αδερφό μας που χάθηκε (Paul Gray). Όλοι μας πρέπει να καθήσουμε και να μαζέψουμε τις σκέψεις μας ώστε να το ξεπεράσουμε, αλλά κανείς δεν έχει προλάβει να το κάνει. Είμαστε όμως οι Slipknot. Και όταν εμφανιστούμε, θα ξέρετε πως είμαστε έτοιμοι».
  • SHARE
  • TWEET