Ο Nick Holmes σχολιάζει την εμφάνιση των Paradise Lost στο Rockwave

04/07/2012 @ 12:11
Ο Nick Holmes των Paradise Lost ανέβασε την παρακάτω δήλωση στη σελίδα της μπάντας στο Facebook, προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγο αποχώρησής του από την σκηνή του Rockwave Festival την Κυριακή νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

«Είναι προνόμιο για μία μπάντα να παίζει στο Rockwave festival, και είναι παρανοϊκό να πιστεύετε πως ένα συγκρότημα θα μπορούσε εσκεμμένα να σαμποτάρει την ευκαιρία του να δώσει ένα καλό show.

Παίξαμε όντως τέσσερα τραγούδια λιγότερα από το προγραμματισμένο, και ο λόγος ήταν πως υπέφερα από ένα κρύωμα και μία αρκετά σοβαρή λοίμωξη στο λαιμό μου.

Και ναι, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην περιοδεία μας για το "In Requiem" όμως αυτό είναι μία πολύ δυσάρεστη σύμπτωση και τίποτα περισσότερο. Η εμφάνισή μας ξεκίνησε καλά, αλλά ο δυνατός ήλιος στέγνωσε τελείως το λαιμό μου και μέχρι το τέλος δεν είχα φωνή σχεδόν.

Ναι, είχα προετοιμαστεί για αυτό, αλλά είμαι άνθρωπος και αυτά συμβαίνουν. Θεώρησα πως είναι καλύτερο να χάσουμε μερικά τραγούδια από το να καταστρέψουμε τελείως το υπόλοιπο σετ.

Ειλικρινά, οι Έλληνες οπαδοί μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, και το γεγονός πως είμαι πολύ νευριασμένος εξαιτίας αυτού που συνέβη ελπίζω να το αποδεικνύει. Ελπίζουμε πραγματικά να επιστρέψουμε υπό καλύτερες συνθήκες σύντομα.»
  • SHARE
  • TWEET