Ο Monsieur Minimal «ανοίγει» τη συναυλία του Moby στη Θεσσαλονίκη

16/06/2011 @ 23:15
Ο Monsieur Minimal είναι ο καλλιτέχνης που θα «ανοίξει» την πολυαναμενόμενη συναυλία του Moby στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, στις 23 Ιουνίου.

Με την αισθαντική, γεμάτη μελωδίες ποπ του, έχει κερδίσει επάξια μια ξεχωριστή θέση στη μουσική σκηνή της χώρας τα τελευταία χρόνια. Κομμάτια όπως τα "Silk" και "Love Is A Circle" είχαν απήχηση και τον έφεραν στo airplay πολλών ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και σε διαφημίσεις και εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.

Όμως, η μουσική του κατάφερε να σπάσει τα στενά σύνορα της χώρας μας, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί σε εκπομπές του διεθνούς MTV, αλλά και σε διαφημιστικές καμπάνιες πολυεθνικών εταιρειών στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το κομμάτι "Love Story" βρέθηκε για αρκετές εβδομάδες στα top charts της Τουρκίας και κυκλοφόρησε σε μια από τις πιο γνωστές συλλογές της χώρας. Το γαλλογερμανικό κανάλι «Arte TV» τον κάλεσε για την παρουσίαση του άλμπουμ του.

Τον Απρίλιο ο Monsieur Minimal (ως Μεσιέ Μινιμάλ) κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με ελληνικό στίχο και τίτλο "Πάστα Φλώρα".

Ο Monsieur Minimal θα εμφανιστεί στη σκηνή λίγο μετά τις 21.00. Ο Moby θα εμφανιστεί στη σκηνή λίγο μετά τις 22.00.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00.

Εισιτήρια:
Πωλούνται προς 40 ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse. 
Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται προς 45 ευρώ μόνο στα ταμεία του Θεάτρου Γης.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET