Ο David Draiman των Disturbed ενάντια στους Lemmy και Jeff Hanneman

22/09/2010 @ 13:04
Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο τραγουδιστής των Disturbed, David Draiman, αναφερόμενος στους μουσικούς που συλλέγουν αναμνηστικά από τους ναζί, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Revolver.

Όταν ρωτήθηκε για rock μουσικούς που συλλέγουν αντικείμενα των ναζί, όπως ο Lemmy Kilmister και ο κιθαρίστας των Slayer, Jeff Hanneman, ο Draiman είπε: «Είναι ένα τεραστίων διαστάσεων ταμπού και προσβλητικό για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν τη γοητεία σ’ αυτό. Είναι οι πιο προκλητικές εικόνες, και γι' αυτό χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους, για να προκαλούν. Αν, λοιπόν, είναι αυτός ο σκοπός τους, πιστεύω ότι τον επιτυγχάνουν».

Όταν, μάλιστα, τον πληροφόρησαν ότι ο Lemmy, που είναι γνωστό ότι φοράει Σιδηρούντες Σταυρούς και καπέλα από την γερμανική πολεμική αεροπορία, υπερασπίζει τον εαυτό του λέγοντας ότι απλά συλλέγει αντικείμενα της ιστορίας των πολέμων, ο Draiman απάντησε:

«Δεν με νοιάζει ποιος είναι. Αν κραδαίνει σύμβολα των Ναζί θα έχω πρόβλημα μαζί του. Δεν καταλαβαίνω πώς οποιοσδήποτε πιστεύει πως είναι εντάξει να φοράει στο σώμα του οτιδήποτε που συμβολίζει την εξόντωση και την γενοκτονία του λαού μου. Δεν είμαι εντάξει μ' αυτό και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ή εξήγηση».
  • SHARE
  • TWEET