Ο Billie Joe Armstrong παραληρεί επί σκηνής / Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο τραγουδιστής

24/09/2012 @ 11:43
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Green Day στο iHeart Radio Music Festival την περασμένη Παρασκευή (21 Σεπτεμβρίου), το κοινό είδε τον  Billie Joe Armstrong να παραληρεί ξαφνικά, εκτοξεύοντας βρισιές και φωνάζοντας, ένα επεισόδιο που μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Ο τραγουδιστής ξέσπασε όταν το συγκρότημά του αναγκάστηκε να κόψει την εμφάνισή του κατά 20 λεπτά, εξαιτίας προβλημάτων που υπήρξαν με τον προγραμματισμό της εμφάνισης ενός άλλου καλλιτέχνη, του Usher.

Όταν ενημερώθηκε λοιπόν πως του απομένει μόνο ένα λεπτό στη σκηνή, αυτός φώναξε: «Γαμ**** αυτές τις βλακείες. Θα παίξω ένα γαμ***** νέο τραγούδι. Μου μένει ένα λεπτό. Θα μου δώσετε ένα γαμ***** λεπτό;»

Και συνέχισε. «Αφήστε με να σας πω κάτι. Βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά από το γαμ***** 1988. Και εσείς θα μου δώσετε ένα γαμ***** λεπτό; Μου κάνετε πλάκα γαμ***! Δεν είμαι ο γαμ******  Justin Bieber, γαμ*****».

Ο Armstrong ολοκλήρωσε το παραλήρημά του διαλύοντας την κιθάρα του στη σκηνή και χαιρετώντας με το ...κατάλληλο δάχτυλο αποχώρησε.
Στον απόηχο όλων αυτών, στην επίσημη σελίδα των Green Day στο facebook έγινε η εξής ανάρτηση:

«Ο Billie Joe αναζητά βοήθεια για το πρόβλημά του με την κατάχρηση ουσιών. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε σε όλους πως η εμφάνισή μας δεν διακόπηκε από το Clear Channel και να ζητήσουμε συγνώμη από όσους προσβλήθηκαν από το περιστατικό στο iHeartRadio Festival στο Las Vegas. Με λύπη πρέπει να αναβάλουμε κάποιες από τις επερχόμενες συναυλίες μας.»

  • SHARE
  • TWEET