O Beck, ο Thurston Moore και οι Tortoise διασκευάζουν το ''Live At The Acropolis'' του Yanni

06/07/2010 @ 15:47
Ο Beck ζήτησε πρόσφατα τη βοήθεια του τραγουδιστή και κιθαρίστα των Sonic Youth, Thurston Moore, καθώς και του post-rock συγκροτήματος των Tortoise, για τη διασκευή ολόκληρου του “Live At The Acropolis” του «δικού μας» Yanni, στα πλαίσια του Record Club Project.



Το The Record Club είναι μία προσπάθεια του Beck, στην οποία με τη βοήθεια άλλων μουσικών, ηχογραφεί με το δικό του στιλ γνωστούς δίσκους, μέσα σε μία μέρα τον καθένα, και μάλιστα χωρίς να έχουν προηγηθεί πρόβες. Ήδη μάλιστα ο Beck έχει ηχογραφήσει με αυτό τον τρόπο τις δικές του εκδοχές στο “Kick” των INXS και το “The Velvet Underground & Nico”.

Αναφερόμενος στην επιλογή του να διασκευάσει το “Live At The Acropolis”, o Beck ανέφερε πως πρόσφατα είδε στην τηλεόραση ένα αφιέρωμα στο συγκεκριμένο album, το οποίο όπως συμπλήρωσε παιζόταν συνεχώς στα μέσα των 90’s από το PBS.

Ήδη στο beck.com μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με το πρώτο κομμάτι, “Santorini”, στο οποίο μάλιστα έχουν προστεθεί και στίχοι!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το video του “Live At The Acropolis” είναι το δεύτερο σε πωλήσεις όλων των εποχών, πίσω από το “Thriller” του Michael Jackson.
  • SHARE
  • TWEET