Ο Tony Iommi ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του

Ευχαριστεί για την υποστήριξη που είχε και εύχεται καλή χρονιά

07/01/2014 @ 11:36
Μπορεί η περασμένη χρονιά να ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Tony Iommi, καθώς ο θρυλικός κιθαρίστας των Black Sabbath διαγνώστηκε με λέμφωμα, η συνέχεια ωστόσο με την αποτελεσματική, όπως φαίνεται, αντιμετώπισή της ασθένειάς του και την θριαμβευτική επιστροφή του συγκροτήματος με το "13" μετέτρεψε το 2013 σε μια εξαιρετική χρονιά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Iommi έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενημερώνοντας μας παράλληλα και για την πορεία της θεραπείας του. Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Εύχομαι τα καλύτερα για την νέα χρονιά, μετά από ένα εξαιρετικό 2013 θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε το ίδιο καλά φέτος, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να έχουμε πέρυσι μια τέτοια επιτυχία, τον Ozzy και τον Geezer, το management της μπάντας, τον Rick, τον Mike E και όσους βοήθησαν να γίνει ο δίσκος τόσο καλός, την δουλειά εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρίας, την ομάδα της προώθησης, τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μου (Tracy, Joe και Bryce) και όλη την ομάδα της περιοδείας, ειδικά τον Mick και την Kat που δούλεψαν μαζί μου.

Έχουμε μερικά καλά πράγματα για αυτή τη χρονιά, πρώτα τα βραβεία Grammy, έπειτα μερικές συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, και το καλοκαίρι έναν γρήγορο γύρο στην Ευρώπη. Θα πρέπει επίσης να τελειώσω την τακτική μου θεραπεία και ελπίζω να μην κουραστώ τόσο πολύ, οπότε όλα καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας, δεν θα ήμασταν τίποτε χωρίς εσάς, Tony.»
  • SHARE
  • TWEET