Ο Νoel Gallagher και ο πισινός της Beyonce!

Ο Bρετανός καλλιτέχνης παίρνει και αυτός ξεκάθαρη θέση στη «μάχη» Beck-Kanye West

25/02/2015 @ 10:26
Ο δεύτερος σόλο δίσκος του Noel Gallagher "Chasing Yesterday" κυκλοφορεί στις 23/2 και ο ίδιος δίνει συνεχώς συνεντεύξεις.

Σε μία από αυτές, στο www.steroeogum.com, ο 48χρονος συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής, ο οποίος πάντα λέει αυτό που σκέφτεται, πήρε θέση στο «επεισόδιο» των βραβείων Grammy (θυμηθείτε τα πάντα από εδώ)

«Kαταρχήν, κάποιος πρέπει να αγοράσει ένα λεξικό σε αυτό το αγόρι. Kαι να κοιτάξει τη σημασία της λέξης "καλλιτεχνία" και να σκεφτεί, αν του θυμίζει με οποιονδήποτε τρόπο, την Beyonce. Αν το να κουνάς τον πισινό σου για λεφτά θεωρείται τέχνη, τότε η Beyonce είναι κορυφαία. Μπορώ επίσης να τονίσω πως ο Beck παίζει μπάντζο. Το μπάντζο! Αυτό και μόνο τον κάνει ιδιοφυϊα»!

Σε ερώτηση τι είναι αυτό που κάνει ιδιοφυϊα όποιον παίζει το μπάντζο, ο Noel απάντησε χωρίς… εκπλήξεις: ««Καμιά φορά παίζω και εγώ. Και είμαι ιδιοφυϊα. Άρα είναι και αυτός. Τόσο απλό».

Μιλώντας πιο σοβαρά είπε: «Ο Beck γράφει όλα τα τραγούδια του. Τέλος! Η άλλη πληρώνει μια γαμημένη ομάδα συνθετών, 8 παραγωγούς και 9 μηχανικούς ήχου…»

  • SHARE
  • TWEET