Παραλήρημα West, απάντηση Βeck

Ο Κanye West ζήτησε από τον νικητή να δώσει πίσω το Grammy!

10/02/2015 @ 11:21
Ο Beck έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας το μεγάλο φαβορί Beyonce στην κατηγορία του «άλμπουμ της χρονιάς» στα βραβεία  Grammy, αλλά αυτό έκανε έξαλλο, τον πάντα… αλαζονικό Kanye West.

Τη στιγμή της βράβευσης, ο Kanye ανέβηκε στη σκηνή, έκανε έναν υποτιμητικό μορφασμό ενώ ο Beck τον καλούσε πίσω λέγοντας αστειευόμενος «χρειάζομαι βοήθεια».  Τελικά ο West σε δηλώσεις του αμέσως μετά είπε πως ο Beck πρέπει να σεβαστεί την καλλιτεχνική δημιουργικότητα και να δώσει το βραβείο στην Beyonce! Δείτε εδώ.

Eπιτέθηκε και στα Grammy λέγοντας πως πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια με καλλιτέχνες όπως αυτός, αν θέλουν να δίνουν παρών. «Ο δίσκος της Beyonce μεταφέρει τον κόσμο που πάει στη δουλειά του, αλλού. Δεν σέβονται την έμπνευση»…

Ο Beck, ως κύριος, απάντησε απλά: «Και εγώ νόμιζα πως θα νικούσε η Beyonce. Χάρηκα όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Kanye. Πόσους φοβερούς δίσκους έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια; Τον αγαπώ ακόμα και θέλω να κάνω όσα αυτός. Δεν μπορείς να ευχαριστείς τους πάντες». Μετά τη νίκη του στα Grammy και το συμβάν με τον West, ο δίσκος του Beck "Morning Phase" αύξησε τα streams του σε παγκόσμιο επίπεδο, κατά 524%!

Την ίδια στιγμή, πολλοί συνάδελφοί του Kanye, «καυτηρίασαν» τη συμπεριφορά του, αναφέροντας πως η ίδια η  Beyonce δεν έχει ανάγκη από βοήθεια. Η Shirley Manson των Garbage ήταν πολύ επιθετική, χαρακτηρίζοντας τον West «μικροπρεπή, γελοίο και κακαμαθημένο παιδί, που πρέπει να μεγαλώσει και να μην πετάει τα παιχνίδια του εδώ και εκεί. Το να υποβιβάζεις τη σημασία ενός ταλέντου κόντρα σε ένα άλλο, είναι γελοιοποίηση της μουσικής γενικά».
  • SHARE
  • TWEET