Ο Nicolas Jaar μας χαρίζει φρέσκα «Ρόδια»

Διαθέτει δωρεάν το άλμπουμ/OST "Pomegranates"

25/06/2015 @ 14:48
Νωρίτερα φέτος, ο Αμερικανοχιλιανός μάγος της κονσόλας Nicolas Jaar δημιούργησε ένα εναλλακτικό soundtrack της avant-garde σοβιετικής ταινίας "The Colour of Pomegranates" («Το Χρώμα Απ’Τα Ρόδια») του 1969, η οποία σκηνοθετήθηκε από τον Sergei Parajanov. Σήμερα, ως έκπληξη, μοιράστηκε μέσω Tweeter ένα torrent αυτού του soundtrack, ως αυτόνομο πλέον άλμπουμ.

Κόψτε μερικά φρέσκα «Ρόδια» εδώ.

Το αρχείο με δυνατότητα λήψης περιλαμβάνει το άλμπουμ, ένα μέρος του artwork που το συνοδεύει και ένα μακρύ σημείωμα από τον Jaar, όπου εξηγεί με λεπτομέρειες την προέλευση του άλμπουμ. Εξηγεί ότι κάποια από τη μουσική δημιουργήθηκε πριν ο ίδιος δει την ταινία. Το "Garden of Eden" («Ο Κήπος της Εδέμ»), για παράδειγμα, ήταν το soundtrack για μια ...κατσαρίδα (!) που βρήκε στο σαλόνι του.

Μερικά από αυτό προοριζόταν για το show με ζόμπι του A&E "The Returned", από το οποίο αποχώρησε λόγω καλλιτεχνικών διαφορών. Το "Survival" αρχικά προοριζόταν για το "Ghetto" του DJ Slugo, καθώς και το "Shame" είναι ένα rap beat που είχε πριν απορρίψει.

Ένα από τα ονόματα των αρχείων είναι "I think ONE DAY THIS WILL COME OUT ON VINYL" δηλαδή, «Πιστεύω ότι μια μέρα αυτό θα βγει σε βινύλιο» και η ετικέτα (βλπτ. παρακάτω) δείχνει ότι αυτό θα γίνει μέσω της εταιρείας του Jaar , Other People. Ένα άλλο αρχείο σημειώνει ότι αυτή η έκδοση δεν συγχρονίζεται με την ταινία.

Το τελευταίο 12" του Jaar, "Nymphs III", θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου, επίσης μέσω της Other People.

Το Pomegranates περιέχει:

01 Garden of Eden
02 Construction
03 Pass the Time
04 Survival
05 The Fool and His Harem
06 Nothingness
07 Near Death
08 Beasts of This Earth
09 Fall Into Time
10 Folie à deux
11 Screams at the Edge of Dawn
12 Divorce
13 Three Windows
14 Tourists
15 Shame
16 Tower of Sin
17 Club Kapital
18 Volver
19 Spirit
20 Muse

Nicolas Jaar -

Το tweet με τα τζάμπα
  • SHARE
  • TWEET