Ο Νicko McBrain μιλά για την υγεία του Dickinson και το νέο δίσκο

Ο ντράμερ των Iron Maiden δηλώνει πως ο frontman τους είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση

27/02/2015 @ 16:31
Ο Nicko McBrain έδωσε συνέντευξη πριν λίγες μέρες στον ραδιοφωνικό σταθμό "98.7 The Gater" στη Florida και κυρίαρχο θέμα ήταν η υγεία του Bruce Dickinson.

Ο McBrain είπε πολλά ενδιαφέροντα. «Ολοι μας σοκαριστήκαμε, αλλά είναι σε καλά χέρια στην Αγγλία και έχουμε θετική σκέψη όπως και αυτός. Η θεραπεία πήγε περίφημα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του για δύο εβδομάδες, αλλά μόνο με τον μάνατζέρ μας ο οποίος μας λέει πως είναι σε φοβερή κατάσταση αν σκεφτεί κανείς πόσο σκληρή ήταν η θεραπεία με τις χημειοθεραπείες. Μάλιστα είχε πάει στο γραφείο πριν λίγες μέρες, και προφανώς βγήκε και έξω. Πήγε σε μια παμπ, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γευτεί τη μπύρα… Τουλάχιστον ξέρει πως κρατάει μια "Trooper"!» λέει γελώντας ο McBrain, μιλώντας βέβαια για την επίσημη μπύρα των Maiden.

Όσο για το προσεχές μέλλον και τους Ιron Maiden, ανέφερε: «Η ηχογράφηση ήταν έτοιμη να ξεκινήσει φέτος. Είχαμε τελειώσει. Τώρα απλά περιμένουμε τον Bruce να επανέλθει πλήρως, ελπίζουμε μέσα σε δύο μήνες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί…»

Δείτε από εδώ τον Nicko McBrain να κάνει τις παραπάνω δηλώσεις.

Επίσημα η μπάντα δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το νέο δίσκο, ωστόσο μέλη της έχουν βρεθεί στο Παρίσι μαζί με τον μόνιμο παραγωγό τους, Kevin Shirley, τους προηγούμενους μήνες.
  • SHARE
  • TWEET