O Neil Young παίζει δύο τραγούδια στην εκπομπή του Jimmy Fallon και ο Jack White τα ηχογραφεί επί τόπου σε βινύλιο (video)

Μέσω του Voice-O-Graph recording booth

13/05/2014 @ 11:29
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Neil Young και ο Jack White θα εμφανίζονταν εχθές το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου δίσκου του Young, "A Letter Home", χωρίς να είναι γνωστό τι θα περιελάμβανε η κοινή παρουσία τους στο studio.

Τελικά ο Young παρουσίασε ζωντανά με την κιθάρα του ένα από τα τραγούδια του δίσκου, το "Crazy" του Willie Nelson, με τον White να τα ηχογραφεί επί τόπου σε βινύλιο μέσω του Voice-O-Graph recording booth, στο οποίο ηχογραφήθηκε επίσης ολόκληρο το "A Letter Home".

Λίγο αργότερα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο οικοδεσπότης άκουσε μαζί με τους Young και White, αλλά και τον γνωστό κωμικό Louis C.K. που ήταν επίσης καλεσμένος, το "Crazy" που μόλις είχε ηχογραφηθεί σε βινύλιο.

Ο Young έπαιξε ακόμη στο πιάνο το "Since I Met You Baby" του Ivory Joe Hunter, καθήμενος μέσα στο booth για τις ανάγκες της ηχογράφησης. Η συγκεκριμένη εκτέλεση δεν μεταδόθηκε ζωντανά, αλλά δόθηκε κατόπιν στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας του NBC.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι δύο μουσικοί μίλησαν για την έλξη που νιώθουν για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ ο White αναφέρθηκε στην δεκαετή αναζήτηση του Voice-O-Graph recording booth, και τον ενάμιση χρόνο που χρειάστηκε για να το επισκευάσει.
  • SHARE
  • TWEET