«Ο Michael Jackson μπήκε ανάμεσα σε Axl Rose και Slash»

Πρώην μάνατζερ των Guns N’ Roses συνδέει τις κατηγορίες παιδικής κακοποίησης που «βάρυναν» τον Jackson με τους δύο άνδρες

26/03/2015 @ 18:27
Ο Slash έγραψε στη βιογραφία του το 2007, ότι οι τρεις λόγοι που έφυγε από τους Guns NRoses, ήταν η συμπεριφορά του Axl Rose προς τους οπαδούς (η μόνιμη καθυστέρηση να βγει στη σκηνή), οι νομικές μεθοδεύσεις με το όνομα και η αποχώρηση των Steven Adler και Izzy Stradlin.

Ο πρώην μάνατζερ της μπάντας Doug Goldstein, θεωρεί πως από την πλευρά του Axl Rose, υπήρξε άλλη αιτία για να μη… μιλιέται με τον κιθαρίστα. Ο Michael Jackson!

Ο Slash είχε συμφωνήσει το 1993 να παίξει σε συναυλία-αφιέρωμα μαζί με τον Jackson αλλά ο Axl αντιδρούσε, καθώς μικρός είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα του και μόλις είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την βαριές κατηγορίες κατά του Michael Jackson για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ο μάνατζερ μετάφερε στον Slash την ενόχληση του Axl, αλλά είχε ήδη πάρει ως δώρο μια τεράστια τηλεόραση! «Όταν τελικά ο Axl έμαθε πως ο Slash θα παίξει και η αμοιβή είναι μια τηλεόραση, ήταν συντετριμμένος. Από την πλευρά του δεν μπορούσε να δεχτεί την κακοποίηση παιδιών…»

Ο Goldstein δηλώνει πως ο Slash δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη και κατά τον μάνατζερ, αν ποτέ το έκανε θα ήταν μια καλή αρχή για reunion. «Αν ποτέ ενωθούν, εγώ θα το κάνω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς άλλος να το καταφέρει».
  • SHARE
  • TWEET