Ο Josh Homme βοηθά οικονομικά τις οικογένειες των θυμάτων του Παρισιού

Ο ηγέτης των Queens of the Stone Age και συνιδρυτής των Eagles of Death Metal καλεί για δωρεές μέσω του οργανισμού The Sweet Stuff Foundation

19/11/2015 @ 09:22
Ο Josh Homme είναι ιδρυτής και συνθέτης, μαζί με τον Jesse Hughes, των Eagles of Death Metal.

Ωστόσο σπάνια εμφανίζεται live μαζί τους, παίζοντας ντραμς. Φέτος το έκανε μερικές φορές, μεταξύ των οποίων μία εμφάνιση στο Παρίσι τον περασμένο Ιούνιο, ενώ στην τραγική βραδιά ήταν στις ΗΠΑ.

O 42χρονος Αμερικανός έχει δημιουργήσει, παρέα με μέλη των Jimmy Eat World και Paramore ίδρυσαν οργανισμό με όνομα "The Sweet Stuff Foundation" με σκοπό την παροχή βοήθειας σε επαγγελματίες μουσικούς, μηχανικούς ήχου των οποίων οι οικογένειες βιώνουν προβλήματα αναπηρίας ή αρρώστιας.

Πλέον, καλεί τον κόσμο να δωρίσει χρήματα για τη βοήθεια των οικογενειών του Nick Alexander, του υπεύθυνου για το merch της μπάντας που έχασε τη ζωή του στο Bataclan όπως και τα στελέχη της δισκογφραφικής και συνεργάτες τους, Thomas Ayad, Marie Mosser και Manu Perez, επίσης θύματα των τρομοκρατών. Παράλληλα, ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί έως τις 31/12 από το site, θα δοθεί απευθείας στις οικογένειες.

Όλες οι προσφορές γίνονται από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET