Ο Joe Perry τα «χώνει» στον Steven Tyler

Ο κιθαρίστας των Αerosmith αποκαλύπτει για ποιο γεγονός μετανιώνει περισσότερο

08/10/2014 @ 12:06
Το μέλλον των Αerosmith παραμένει αβέβαιο, καθώς δεν υπάρχουν νεότερα για το αν θα μπουν ή όχι στο στούντιο, ωστόσο ο Joe Perry είχε μερικά πράγματα να πει…

Μιλώντας στο «Guitar International» στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του «Rocks: my life in and out of Aerosmith» χαρακτηρίζει «τοξικό» τον τραγουδιστή της μπάντας και τονίζει πως δεν είναι ομαδικός όπως παλιά.

«Ο Steven έχει γίνει πεινασμένος για αποδοχή και δόξα, πολύ περισσότερο απ’ ότι ήταν στα 70s ή στις αρχές των 80s. Ακόμα και όταν τον πρωτογνώρισα, κατάλαβα πως θα ήταν μπελάς. Είχε κάτι εντελώς off πάνω του. Ηταν βέβαια και φοβερά ταλαντούχος μουσικός με τρομερή φωνή. Σκέφτηκα όμως, πως οτιδήποτε συμβεί με αυτόν, μπορώ να το αντιμετωπίσω» λέει ο 64χρονος κιθαρίστας.

Οσο για αυτό που μετανιώνει περισσότερο ο Perry, είναι πως η μπάντα έχασε πολύ νωρίς τον έλεγχο. «Ηταν τρελό αν σκεφτείς πόσα ανεχτήκαμε, με δική μας ευθύνη, απλά και μόνο για να έχουμε επιτυχία. Επρεπε να το είχαμε καταλάβει νωρίτερα. Η μπάντα είχε τη δύναμη αλλά τα θάψαμε όλα…».

Ο Perry ήθελε να είχε περάσει πολύ περισσότερο καιρό στο στούντιο, φτιάχνοντας μουσική, παρά στις συνεχείς περιοδείες. Ακόμα και για την μικρότερη αποδοχή και επιτυχία στην Ευρώπη, είπε πως «μας απέτρεπαν να πάμε με την δικαιολογία πως εκεί σε συλλαμβάνουν αμέσως για χρήση ναρκωτικών και άλλες μαλακίες»!



  • SHARE
  • TWEET