Ο Dave Matthews πηγαίνει σε συναυλία του με οτοστόπ

17/07/2013 @ 11:23
Το περιστατικό συνέβη, όπως αναφέρει το CNN τη περασμένη εβδομάδα πριν από την εμφάνιση των Dave Matthews Band στο Hershey της Pensylvania.

Ο Matthews έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στην περιοχή και για κακή του τύχη έσκασε το λάστιχο του ποδηλάτου του. Το ακόμη χειρότερο ήταν ότι δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, ώστε να ειδοποιήσει για βοήθεια.

Μία οπαδός του Matthews, ονόματι Emily Kraus, μαζί με τον φίλο της, κατευθύνονταν στη συναυλία, διέκριναν στην άκρη του δρόμου τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και σταμάτησαν για να δουν τι συμβαίνει.

Το ζευγάρι μετέφερε τον Matthews στον χώρο της συναυλίας, έχοντας την ευκαιρία στη διαδρομή να συζητήσει μαζί του! «Δεν ξέραμε πώς να του μιλήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Kraus.

Ο Matthews εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προσφέροντας στην Kraus και τον φίλο της ένα δείπνο, την ευκαιρία να βρεθούν μαζί του στα παρασκήνια και μπροστινές θέσεις στον χώρο της συναυλίας.

Η Kraus δήλωσε ότι η όλη εμπειρία ήταν σχεδόν σουρεαλιστική, με το αυτόγραφο πάνω στα εισιτήρια «Thanks for the ride» να επιβεβαιώνει εν τέλει το περιστατικό.
  • SHARE
  • TWEET