Ο Chris Eckman, η φωνή των The Walkabouts, live στην Αθήνα μαζί με τους Μητέρα Φάλαινα Τυφλή

Ένας παλιός γνώριμος στο ελληνικό κοινό επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα show διαφορετικό απ' ό,τι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια

19/01/2015 @ 12:15
Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τον Chris Eckman (The Walkabouts) μαζί με τους Μητέρα Φάλαινα Τυφλή.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου - Six D.O.G.S., Αθήνα [fb]

Πόρτες: 21:00 | Έναρξη: 22:00

Περιορισμένη online προπώληση: 12 ευρώ
(αποκλειστικά στο catchthesoap.eventbrite.com)
Υπόλοιπο προπώλησης / ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα (τηλ: 210-3608366)
Gorilla 11 - Θησέως 7, Μαρούσι (τηλ: 210-8069800)
Off The Record - Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς (τηλ: 210-4190230)
catchthesoap.eventbrite.com

Ένας παλιός γνώριμος στο ελληνικό κοινό επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα show διαφορετικό απ' ό,τι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια...

Ο Chris Eckman, γνωστός μας από τους θρυλικούς The Walkabouts, από τη συνεργασία του με την Carla Torgenson (The Walkabouts) ως το ντουέτο Chris & Carla, αλλά και από τα πρόσφατα μουσικά του project των Dirtmusic και Distance, Light & Sky, επισκέπτεται για ακόμη μία φορά τη χώρα μας, αυτή τη φορά για να ανέβει στη σκηνή του Six D.O.G.S. παρέα με το ωδικό κήτος της πόλης, τη Μητέρα Φάλαινα Τυφλή.

Έχοντας κάνει τη ηχητική μίξη στο πρόσφατο άλμπουμ του γκρουπ "Ναυάγια Στη Στεριά" (Πλαγκτόν Μουσικές Παραγωγές, 2014), το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο στο αθηναϊκό κοινό, να που έφτασε η ώρα να μοιραστεί η Φάλαινα το πάλκο με τον «Αμερικάνο φίλο» της, ο οποίος βέβαια μας έρχεται πια από την σχετικά γειτονική Σλοβενία, όπου διαμένει και δραστηριοποιείται εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

Ο Chris Eckman και η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή θα παρουσιάσουν παρέα κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ στο οποίο συνεργάστηκαν, ενώ το πολυμελές γκρουπ θα αποτελέσει και την οπισθοφυλακή του συνθέτη και τραγουδοποιού, σε τραγούδια τόσο από όλο το φάσμα της δισκογραφίας των Τhe Walkabouts όσο και από τα προσωπικά του solo άλμπουμ, φτάνοντας μέχρι και το -προπέρσινο πια- "Harney County".

Διηγήσεις από τα αμερικάνικα ερημοτόπια, σχέδια που καταρρίπτονται πανηγυρικά από τη σκληρή πραγματικότητα και όνειρα για μία απρόσμενη φυγή προς κάτι καλύτερο, προς έναν τόπο μακρινό, τάχα φιλόξενο και δήθεν έτοιμο να υποδεχτεί θερμά τις όποιες φιλοδοξίες του καθενός μας, αλλά και ο χρόνος, αμείλικτος και ολισθηρός, όλα βρίσκονται μέσα στα τραγούδια του Chris Eckman, ο οποίος, όντας αυτόφωτος, προσφέρει λίγη από την αύρα του στο κήτος των πλούσιων ηχοχρωμάτων και της σχεδόν πεισματικής αισιοδοξίας, στη Μητέρα Φάλαινα Τυφλή.

Μία μοναδική βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς... the light will stay on!

Links:
chriseckman.net | Μητέρα Φάλαινα Τυφλή @ facebook
CTSprods.com | sixdogs.gr

Chris Eckman - "Nothing Left To Hate" (official audio)
Μητέρα Φάλαινα Τυφλή - "Καλώς Ήρθες" (official video)

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET