O Bill Tsamis των Warlord ενοχλείται που η εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη δεν είναι sold out και τα βάζει με τους ...Kreator

29/03/2013 @ 15:37
Κι ενώ η ανακοίνωση εκ μέρους του διοργανωτή της συναυλίας πως η επικείμενη εμφάνιση των Warlord στην Αθήνα στις 27 Απριλίου είναι sold out έχει προκαλέσει πολύ θετικές εντυπώσεις, ο Bill Tsamis μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook έρχεται να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα, απευθυνόμενος στους οπαδούς της μπάντας στη Θεσσαλονίκη, ενώ η μπάλα παίρνει και τους Kreator.

Συγκεκριμένα, ο Tsamis έκανε την εξής ανάρτηση (την οποία κατέβασε λίγο αργότερα):

«Με εκπλήσσει που ο κόσμος θα πήγαινε μαζικά στο Principal για να δει τους Kreator κι όχι τους Warlord. Δεν μπορώ να πιστέψω πως η συναυλία δεν είναι sold out, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει τις αρχικές μου υποψίες πως ήταν ένα «πολλές κουβέντες, όχι εισιτήριο» είδος οπαδών. Αν ο κόσμος δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ των Kreator (θόρυβος) και των Warlord (μουσική) τότε μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι θα διασχίσω τον μισό πλανήτη για να παίξω μπροστά σε 500 άτομα. Άλλοι εντυπωσιάζονται από κάτι τέτοιο. Εγώ όχι!»

Την επόμενη μέρα, ωστόσο, ο κιθαρίστας ανακάλεσε την εν λόγω δήλωση μέσω μίας καινούργιας, ζητώντας συγγνώμη από τους οπαδούς του.

Οι Warlord εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη στις 24 Απριλίου και στην Αθήνα στις 27 Απριλίου.
  • SHARE
  • TWEET