Νέο solo album «στο βάθος» για τον Οzzy Osbourne

Κυκλοφορεί η συλλογή "Memoirs Of A Madman"

20/10/2014 @ 11:12
Μπορεί ο Οzzy Osbourne να έχει θέσει αυτή τη στιγμή ως πρώτη προτεραιότητα τους Black Sabbath, με τους οποίους προτίθεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμη άλμπουμ, δεν φαίνεται ωστόσο να ξεχνά την προσωπική του καριέρα.

Με την ευκαρία λοιπόν της κυκλοφορίας της συλλογής "Memoirs Of A Madman", δήλωσε στο GMI Rock τα εξής: 

«Το "Memoirs Of A Madman" προέκυψε γιατί δεν ασχολούμαι με την προσωπική μου καριέρα εδώ και αρκετό καιρό καθώς περιοδεύω με τους Black Sabbath, και ήθελα όλοι να γνωρίζουν ότι η προσωπική μου καριέρα δεν έχει σταματήσει. Είναι κάτι σαν γέφυρα. Θα κάνω λοιπόν μια ακόμη περιοδεία και ένα ακόμη άλμπουμ με τους Black Sabbath, αλλά είμαι και σε διαδικασία που μαζεύω και γράφω υλικό. Μέχρι στιγμής έχω συν-γράψει τρία τραγούδια για κάποια προσωπική δουλειά. Θα πάρει δύο ή τρία χρόνια ακόμη μέχρι να κυκλοφορήσω ξανά προσωπική δουλειά, οπότε το "Memoirs Of A Madman" αποτελεί δήλωση ότι δεν έχω σταματήσει προς τους οπαδούς μου.»

Υπενθυμίζουμε πως ο κιθαρίστας της μπάντας του Οzzy Osbourne, Gus G., είχε αναφέρει στο Νίκο Καταπίδη, στην συνέντευξη που μας παραχώρησε στα πλαίσια της κυκλοφορίας της πρώτης του προσωπικής δουλειάς "I Am The Fire", ότι ο Οzzy θέλει να κάνει τουλάχιστον έναν ακόμη δίσκο.

«Το ότι ο Ozzy θέλει να κάνει έναν ακόμη σόλο δίσκο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απ' ότι γνωρίζω έχει και συμβόλαιο για άλλα τρία άλμπουμ, δεν ξέρω πότε θα τα τελειώσει και αν θα τα κάνει ή αν εγώ θα πάρω μέρος σε αυτά, αλλά ξέρω σίγουρα πως θέλει να κάνει κι άλλο σόλο δίσκο.»
  • SHARE
  • TWEET