Νέο single και limited edition του "Now What?!" με bonus live CD για τους Deep Purple

Το τραγούδι - αφιέρωση στον Jon Lord σε single

18/09/2013 @ 11:29
Μετά από το "All The Time In The World" και το "Vincent Price", το "Above And Beyond" είναι το τρίτο single που κυκλοφορεί μέσα από το τελευταίο άλμπουμ των Deep Purple, "Now What?!".

Το "Above And Beyond" είναι αφιερωμένο στον πρώην κιμπορντίστα της μπάντας, Jon Lord (ο οποίος απεβίωσε πέρυσι) με τον στίχο του κομματιού «souls having touched are forever entwined» να είναι ο πλέον χαρακτηριστικός.

Το single πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου σε περιορισμένης έκδοσης μωβ επτάιντσο βινύλιο και CD single.

B-side στο επτάιντσο θα είναι το "Space Truckin'" (ζωντανά ηχογραφημένο στο Majano της Ιταλίας τον περασμένο Ιούλιο κατά την NOW What?! περιοδεία).

Το CD single θα έχει σαν bonus tracks τα εξής κομμάτια:

Το "Things I've Never Said" (bonus track στην limited edition του "Rapture Of The Deep") και τα το "Space Truckin'" και "Hush" (ζωντανά ηχογραφημένα στην Ρώμη τον περασμένο Ιούλιο κατά την NOW What?! περιοδεία).

Στις 8 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει μία περιορισμένη έκδοση του "Now What?!", η οποία θα περιέχει ένα δεύτερο CD με τίτλο "The NOW What?! Live Tapes". Η διάρκειά του είναι 70 λεπτά και τα κομμάτια που περιλαμβάνει είναι ζωντανά ηχογραφημένα στην Ιταλία, την Γερμανία και την Σουηδία.
  • SHARE
  • TWEET