Νέα, νέα, νέα... Πολλά και ποικίλα - #8

10/01/2007 @ 13:05
Το "Live In The UK" κυκλοφορούν στη Frontiers οι House Of Lords στις 26 Ιανουαρίου. Ηχογραφημένο στο τελευταίο Firefest του Nottingham. Περιέχει επίσης ως bonus το ακυκλοφόρητο τραγούδι "Havana".

O Danny Vaughn (Tyketto, ex-Waysted) επιστρέφει με νέο album, με το δικό του σχήμα Vaughn! Θα ονομάζεται "Traveller" και θα βγει στα δισκοπωλεία στις 16 Φεβρουαρίου. Επιτέλους, να ακούσουμε τη φωνούλα σου ρε Danny...!

Στο νέο merchandise των Deep Purple, και συγκεκριμένα στα νέα t-shirts που απεικονίζουν το εξώφυλλο του "Machine Head" (1972), προς έκπληξη του R. Blackmore, το πρόσωπο του έχει αφαιρεθεί από το original artwork! Το official merchandise κυκλοφορεί πάντα με την εποπτία της μπάντας και τις ευλογίες της... Χαμός θα γίνει τώρα! Βέβαια φταίει κομμάτι κι ο Richie ...και ειδικότερα η πεθερά του που κάνει το management του... Τέτοια μορφή, τέτοιος κιθαρίστας και να κρέμεται ρε γαμώτο από ένα φουστάνι; Κρίμα...

Οι Van Halen έλυσαν τη συνεργασία τους με τον μπασίστα τους M. Anthony, αντικαταστώντας τον με τον 15χρονο γιο του Eddie, τον Wolfgang! To καλοκαίρι του έτους που μόλις πατήσαμε θα περιοδεύσουν με τον D. Lee Roth στα φωνητικά! Μάλλον στη φάση που βρίσκεται ο Eddie θα είναι και η τελευταία τους τουρνέ... Εν τω μεταξύ, οι Van Halen περιέχονται στη λίστα του επόμενου Rock And Roll Hall Of Fame, στην οποία υπάρχουν επίσης ονόματα όπως Iggy & The Stooges, P. Smith, R.E.M. και Chic!

O Slash, o P. Farrell (Satellite Party, ex-Jane's Addiction) και ο C. Bennington (Linkin Park) εμφανίστηκαν ως guests στην εμφάνιση των R. Manzarek / R. Krieger στο ιστορικό Whiskey-A-Go-Go με την ευκαιρία του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση των The Doors. Επίσης εκεί παρουσίασαν και το νέο anniversary box set τους "Perception" που αποτελείται από 6 cd και 6 dvd!

O N. Morse (ex-Spock's Beard) θα κυκλοφορήσει την 1η Μάρτη το νέο του album. Θα περιέχονται τα ονόματα των M. Portnoy (Dream Theater), P. Gilbert (Talas, Mr. Big, S. Vai) και ο R. George.

Oι Cloven Hoof, Jaguar, Attacker, Elixir και Chariot είναι μερικές από τις μπάντες που θα εμφανιστούν στο δεύτερο British Steel Festival, το οπoίο θα πραγματοποιηθεί στο Milton Keynes Woughton Centre στις 28 Απριλίου! Περισσότερα στο www.britishsteelfestival.com.

Οι Handsome Beasts προσέλαβαν τον S. Hall ως νέο τους τραγουδιστή, στη θέση του μακαρίτη G. Dalloway. O S. Hall δήλωσε: "Εάν δεν έπαιρνα τη δουλειά, είμαι σίγουρος ότι ο Garry θα επέστρεφε πίσω για να με στοιχειώσει...". Ότι πεις ρε Simon...!

O Chris Cornell δήλωσε μεταξύ άλλων στο MTV ότι στο καινούριο του, δεύτερο, album θα διασκευάσει το κλασικό hit του M. Jackson "Billie Jean"! Άντε, ευχόμαστε και διασκευή στο "Enigma" της Amanda Lear... Χα, χα, χα...!

Οι metal-άδες από το L. Angeles Malice επέστρεψαν! Τα original μέλη M. Behn, M. Zane και J. Reynolds θα συμπληρώνουν οι B. Allen (φωνητικά) και o P. Holmes (drums - ex-Black 'N' Blue, ex-MSG). Η μπάντα θα εμφανιστεί σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά festivals το καλοκαίρι. Τρεχάτε να βρείτε εισιτήρια...!

Στο reality show "The race" του καναλιού Sky One όπου εκπαιδευτές ήταν οι γνωστοί οδηγοί της Φόρμουλα 1, D. Coulthard και E. Irvine, o B. Johnson (AC/DC) κέρδισε το βραβείο! Στη δεύτερη θέση άφησε τον G. Numan. Επίσης έστειλε για ένα βράδυ στο νοσοκομείο το αστέρι της R&B Miss Dynamite, έπειτα από σύγκρουση μεταξύ τους η οποία είχε σαν αποτέλεσμα η Miss Dynamite να βρεθεί σ' έναν τοίχο! Μα καλά... Το "Thunderstruck" άκουγε όταν οδηγούσε...;!

Οι Europe διαψεύδουν τις φήμες που τους θέλουν να συμμετέχουν για λογαριασμό της Σουηδίας στη φετινή Eurovision. Κρίμα διότι θα ξέραμε από τώρα τί θα ψηφίζαμε όλοι "δαγκωτό"! Εν τω μεταξύ οι Φινλανδοί power metal-άδες Thunderstone ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τα βήματα των Lordi και να εμφανιστούν αυτοί για λογαριασμό της χώρας τους στον ίδιο θεσμό! Οk... Κι αυτοί μας κάνουν επίσης...!

Η S. Crow ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Try Not To remember", αποκλειστικά για την ταινία "Home Of The Brave" στην οποία προταγωνιστούν οι 50 Cent και S. L. Jackson.

O V. Paul (ex-Pantera / Damageplan) έχει πλέον τη δική του μπάντα. Hell Yeah ονομάζεται και συμπληρώνεται από τους C. Grey και G. Tribbett των Mudvayne, τον T. Maxwell (Nothingface) και τον J. Montano (Danzig)! Δουλεύουν πάνω στο ντεμπούτο τους αυτό τον καιρό.

Οι The Pink Fairies ξανασμίξανε για live.

Στο δικό του reality show θα εμφανιστεί ο G. Simmons (Kiss), παρέα με τη γυναίκα του, S. Tweed (μοντέλο του Playboy), και τα δύο του παιδιά, Nick και Sophie. Θα διαρκέσει 13 επεισόδια, θα 'χει τίτλο "Family Jewels" και θα προβληθεί στο Biography Channel. Έλεος ρε παιδιά...! Έλεος...! Όχι άλλη ξεφτίλα!

"Absolute Garbage" θα τιτλοφορείται η συλλογή των Garbage που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου.

Ναι... Θα συμβεί και τούτο! Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα hip-hop tribute για τους... Def Leppard! Ναι, κι όμως...! Έχουμε ξεφύγει εντελώς και completely...!

To ολοκαίνουριο τους album "Simple Mind Condition" θα κυκλοφορήσουν οι doomsters Trouble στις 20 Φλεβάρη! Αναμένουμε αναμμένοι...!

Μεταξύ 15 και 19 Φεβρουαρίου, στο Rock 'N Roll Fantasy Camp και συγκεκριμένα στο Hollywood της California, θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, τα εξής ονόματα... Κρατήστε την ανάσα σας...: P. Stanley (Kiss), B. Wilson (Beach Boys), M. Hart (The Greatful Dead), B. Michaels (Poison), S. Vai, D. Betts (The Allman Brothers), S. Ian (Anthrax), J. Baxter (Doobie Brothers & Steely Dan), S. Davis (Spencer Davis Group), S. Kirke (Bad Company), J. Wiedlin (The Go-Go's), K. Keagy (Night Ranger), M. Slaughter (Slaughter) και B. Kulick (Kiss, Union)! Εδώ στην Ελλαδίτσα πότε θα δούμε τόσα ονόματα μαζεμένα; Σε πόσες δεκαετίες από τώρα; Αχ...

Καλή χρονιά κι ευχές για το καλύτερο Rockwave που έγινε ποτέ... Σύμφωνα με διάφορες πηγές έχουν κλείσει τα ονόματα των Europe και Def Leppard για το δικό μας μεγάλο καλοκαιρινό festival, όπως επίσης μεγάλη κουβέντα γίνεται για ονόματα όπως Rammstein, AC/DC και Bon Jovi, τους μεγάλους πόθους πολλών χιλιάδων από εμάς! Άντε ρε παίδες να οργανωθεί επιτέλους κάτι 100% ισάξιο των ευρωπαϊκών festivals... Κι εγώ στο γάμο σας θα 'ρθω με βατραχοπέδιλα! Οέο...!

  • SHARE
  • TWEET