Νέα ευρωπαϊκή περιοδεία των Rolling Stones το 2007;

07/09/2006 @ 07:32
Να μας τρελάνουν έχουν βαλθεί οι Rolling Stones μάλλον... Καταρχάς, όπως πιθανότατα έχετε ήδη μάθει, στις 14 Αυγούστου, και μόλις 6 ώρες πριν την πραγματοποίηση της συναυλίας τους στη Valladolid της Ισπανίας, οι Stones αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εκεί εμφάνιση τους λόγω λαρυγγίτιδας του Mick Jagger. Οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί λίγες μέρες με αποτέλεσμα την ακύρωση και της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο El Ejido δύο μέρες αργότερα.



Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό. Έτσι κι αλλιώς ανάλογα προβλήματα έχει αντιμετωπίσει ο Jagger και στο παρελθόν. Το περίεργο, λοιπόν, είναι πως σύμφωνα με την ισπανική El Mundo, οι Stones έκλεισαν νέα ημερομηνία για τη συναυλία του El Ejido, το καλοκαίρι του 2007! Αυτό όπως είναι λογικό φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο τις φήμες περί νέας ευρωπαϊκής περιοδείας του group στην Ευρώπη, το καλοκαίρι του 2007, με κύριο σκοπό να αποζημιωθούν οι οπαδοί των πόλεων στις οποίες οι Stones αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους χάρη στο γνωστό τραυματισμό του έτερου Glimmer Twin, Keith Richards.

Οι νέες φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για περίπου 40 shows που προγραμματίζονται στην Ευρώπη για εκείνη την περίοδο... Λέτε μετά από χίλια κύματα να τους δούμε εν τέλει και στην Αθήνα; Θα τα μάθουμε τους προσεχείς μήνες!

  • SHARE
  • TWEET