Νέα video από Soundgarden, Megadeth και Stratovarius

Live video από Soundgarden και Megadeth, video clip από τους Stratovarius

02/05/2014 @ 15:19
Ενόψει της προβολής την ερχόμενη Κυριακή του αφιερωμένου στους Soundgarden Guitar Center Sessions, έχουν δoθεί στη δημοσιότητα τα video τριών κομματιών από το εν λόγω επεισόδιο της σειράς.

Πρόκειται για τα "Outshined", "Rusty Cage" και "My Wave", τα οποία μπορείτε να δείτε μέσω του καναλιού του Guitar Center στο YouTube.



Οι Megadeth εμφανίστηκαν ζωντανά στο Santiago της Χιλής στις 26 Απριλίου, και ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσαν ήταν το "Youthanasia", το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, σε αρκετά καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τους Megadeth να πραγματοποιούν επετειακή συναυλία για την 20ή επέτειο του δίσκου "Youthanasia", ο Dave Mustaine ανέφερε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται προς το παρόν, μιας και η κανονική επέτειος από την κυκλοφορία του δίσκου είναι στις 31 Οκτωβρίου.



Οι Stratovarius κυκλοφορούν επισήμως σήμερα την deluxe edition του περσινού "Nemesis" που περιλαμβάνει την κανονική έκδοση του δίσκου με επιπλέον κομμάτια και DVD με 80λεπτο ντοκιμαντέρ και video clip.

Ένα από αυτά είναι το ολοκαίνουριο video clip της μπαλάντας του δίσκου, "If The Story Is Over", το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, μέσω του καναλιού της earMusic στο YouTube.
  • SHARE
  • TWEET