Νέα video από Judas Priest, Slash, Arch Enemy, Black Trip και Blackberry Smoke

Preview από Judas Priest και Slash, video clip από Arch Enemy, Black Trip και Blackberry Smoke

11/06/2014 @ 10:55
Μετά από το preview του bluesy "Crossfire", οι Judas Priest δίνουν στη δημοσιότητα νέο video με απόσπασμα του "Dragonaut" (κομματιού που ανοίγει τον πολυαναμενόμενο, νέο τους δίσκο, "Redeemer Of Souls") και δηλώσεις των Glen Tipton, Ian Hill και Scott Travis.



Λίγες ημέρες πριν τη διάθεση του πρώτου single από τον επερχόμενο δίσκο του "World On Fire" (με τους Myles Kennedy & The Conspirators), o Slash διαθέτει μέσω του καναλιού του στο YouTube video με 30 δευτερόλεπτα του τραγουδιού.



Ταυτόχρονα με την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, "War-Eternal", οι Arch Enemy δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμη καινούριο video clip. Πρόκειται για το "No More Regrets", το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, μέσω του καναλιού της Century Media Records στο YouTube.

Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του δίσκου από τον Άλκη Κοροβέση και τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νικόλα Ρώσση ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Michael Amott.



Οι Σουηδοί Black Trip επανακυκλοφορούν στις 7 Ιουλίου μέσω της SPV/Steamhammer το ντεμπούτο τους "Goin' Under" και διαθέτουν εκ νέου το video clip του κομματιού "Radar".

Διαβάστε τι είπαν στο Rocking.gr oι Joseph Tholl και Jonas Wikstrand, μέλη αμφότεροι των Black Trip και των Enforcer, λίγο πριν την παρθενική εμφάνιση των Black Trip στην χώρα μας.



Οι southern rockers Blackberry Smoke κυκλοφορούν στις 28 Ιουλίου το διπλό CD & DVD "Leave A Scar - Live in North Carolina" και δίνουν στη δημοσιότητα μέσα από αυτό το live video του "Six Ways To Sunday", κομμάτι που περιλαμβάνεται το τελευταίο τους studio άλμπουμ, "The Whippoorwill".
  • SHARE
  • TWEET