Νέα σύνθεση για τους Soundtruck

Συναυλία στις 9 Μαΐου στο KOOKOO Live Music Bar

12/03/2014 @ 19:18
Mε ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Soundtruck γνωστοποίησαν πως από εδώ και πέρα θα πορευθούν με νέο ντράμερ και κιθαρίστα, ενώ παράλληλα γνωστοποίησαν πως οι νέοι μουσικοί τους θα κάνουν ντεμπούτο σε συναυλία του συγκροτήματος στις 9 Μαΐου στο KOOKOO Live Music Bar στο Γκάζι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι southern hard rockers από την Αθήνα, μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε την ημέρα της ζωντανής εμφάνισης τους στην συναυλία των Lynyrd Skynyrd στην Ελλάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την είσοδο δύο νέων οδηγών στο πλήρωμα του τρελού φορτηγού, του Γιώργου Καλαϊτζόγλου (Άγριες Φράουλες) στα drums και του Γρηγόρη Αποστολόπουλου (Nostos) στην κιθάρα. Η δύναμη και η σταθερότητα του Γιώργου σε συνδυασμό με την τεχνική και την εμπειρία του Γρηγόρη έχουν γεμίσει το ντεπόζιτο του φορτηγού με κηροζίνη κάνοντας το να βρυχάται επικίνδυνα. Με ανανεωμένη σύνθεση και πολύ ενέργεια στις μπαταρίες, οι SoundtrucK θα εμφανιστούν την Παρασκευή 9 Μαΐου στο club KOOKOO live, στο Γκάζι!

Το setlist έκπληξη, πάντα πιστό στις Southern Rock ρίζες, κάνει την μπάντα να πατάει τέρμα γκάζι και τις εξατμίσεις να αναβλύζουν καυτό Rock. Παράλληλα, η μπάντα συνεχίζει την δημιουργία του δεύτερου άλμπουμ της και προετοιμάζει τις ζωντανές εμφανίσεις της καλοκαιρινής περιόδου.
Κάπου θα το δείτε...σίγουρα θα το ακούσετε!»
  • SHARE
  • TWEET