«Μπαινοβγαίνει» σε μπάντες ο Scott Weiland

O τραγουδιστής τώρα αρνείται πως είναι μέλος των Art of Anarchy

27/01/2015 @ 20:30
Λίγες μέρες πριν μάθαμε τη δημιουργία ενός νέου supergroup, των Art of Anarchy.

Mέλη του οι Scott Weiland (Stone Temple Pilots και Velvet Revolver), ο κιθαρίστας Ron Bumblefoot Thal (Guns N’ Roses), ο μπασίστας John Moyer (Disturbed), ο κιθαρίστας Jon Votta και ο ντράμερ Vince Votta.

Μάλιστα είχε δοθεί στη δημοσιότητα και η promo φωτογραφία που βλέπετε με τον Weiland να ποζάρει με το γνωστό rock attitude στο κέντρο. Ο τραγουδιστής όμως, με νέες δηλώσεις του, μπερδεύει τα πράγματα.

Ενώ έγινε γνωστό πως η μπάντα ηχογράφησε και θα κυκλοφορήσει δίσκο, ο Weiland σε συνέντευξη στο Billboard δηλώνει πως δεν ήταν ποτέ στους Art of Anarchy! «Το έκανα όταν δεν… έκανα τίποτα. Μου ζήτησαν να γράψω και να τραγουδήσω σε αυτό το project, αλλά η μπάντα μου είναι οι Wildabouts».

Ο Bumblefoot δεν πήρε προσωπικά όσα είπε ο Weiland, και την απόφασή του να απομακρυνθεί, αλλά τόνισε πως οι Art of Anarchy δεν αποτελούν απειλή για τις άλλες μουσικές ασχολίες των μελών και δεν χρειάζεται να υποβαθμίζει κανείς μια δουλειά δύο ετών. Όσο για τους Scott Weiland and the Wildabouts, κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους "Blaster" στις 30/3. Ακούστε από εδώ το τραγούδι τους "Modzilla".
  • SHARE
  • TWEET