Motorhead: Αναβάλουν την συναυλία τους στο Παρίσι – παρ’ ολίγον στο κοινό του Bataclan ο ντράμερ

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η μπάντα

15/11/2015 @ 14:29
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι και το επόμενο αναγκαστικό κλείσιμο των συνόρων υποχρέωσαν τους Motörhead να αναβάλουν την συναυλία τους στην πόλη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή.

Πλήρωμα, φορτηγά και λεωφορεία της μπάντας αδυνατούν να διασχίσουν τα σύνορα προς τη Γαλλία για την συναυλία, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα στον συναυλιακό χώρο Zenith. Η μπάντα σκοπεύει να αναδιαρθρώσει το πρόγραμμα της ώστε να συμπεριλάβει την αναβληθείσα συναυλία, που θα γίνει σε απροσδιόριστη ακόμα ημερομηνία τον Ιανουάριο.

«Οι καρδιές μας είναι με όλους όσους υπέφεραν στο Παρίσι απόψε. Λυπούμαστε πολύ, είναι εντελώς φρικιαστικό», η μπάντα έγραψε σε μια δήλωση. «Ευχαριστούμε τον καθένα που ρώτησε για όλους μας. Όλοι στο Motörcamp είναι ασφαλείς, αν και όπως θα έχετε ακούσει, το Παρίσι και ολόκληρη η Γαλλία είναι κατανοητά σε αποκλεισμό μέχρι οι Αρχές να μπορέσουν να θέσουν τα πλήρη όρια του τι έχει συμβεί. Ελπίζουμε μόνο όλοι να γίνουν καλά.»

Μια φήμη ήθελε τον ντράμερ το group, Mikkey Dee, να είχε πρόθεση να παρακολουθήσει τους Eagles Of Death Metal και άρα πιθανώς να ήταν παρών στην συναυλία στο Bataclan, όπου πραγματοποιήθηκε η πιο θανατηφόρα επίθεση. Τελικά, ο Dee παρακοιμήθηκε και δεν ήταν σε θέση να πάει στην συναυλία.
  • SHARE
  • TWEET