Μηνύματα συμπαράστασης από Judas Priest, Kiss, Aerosmith και Uriah Heep προς τον ιαπωνικό λαό

14/03/2011 @ 16:03
Μέλη των Judas Priest, Kiss, Aerosmith και Uriah Heep εξέδωσαν δηλώσεις, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά τους προς τον ιαπωνικό λαό μετά το σεισμό μεγέθους 8,9 ρίχτερ και τα επόμενα τσουνάμι που έπληξαν την Ιαπωνία, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, και άφησαν χιλιάδες νεκρούς και ακόμα περισσότερους αγνοούμενους.

Πιο συγκεκριμένα:

Judas Priest: «Είμαστε όλοι βαθύτατα συγκλονισμένοι από τη φοβερή τραγωδία στην Ιαπωνία με το σεισμό και το τσουνάμι. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι προς όλους τους οπαδούς μας και σε όλον τον κόσμο εκεί».

Kiss: «Προς όλους τους πιστούς οπαδούς, τους φίλους μας και τις οικογένειές τους που επλήγησαν από το σεισμό στην Ιαπωνία: Στεκόμαστε στο πλευρό σας και θα παραμείνετε στις προσευχές μας αυτές τις τραγικές στιγμές».

Aerosmith: «Θέλουμε να ξέρετε πως σας σκεφτόμαστε ετούτες τις δύσκολες ώρες. Οι σκέψεις όλων μας και η καρδιά μας βρίσκονται σε εσάς».

Uriah Heep: «Οι σκέψεις και οι ελπίδες μας είναι με τον ιαπωνικό λαό σήμερα. Έχουμε κάνει πολλούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια στην υπέροχη χώρα σας. Για άλλη μια φορά ήμασταν συγκλονισμένοι από τη φιλία και τη φιλοξενία σας πριν από λίγους μήνες, κατά την τελευταία επίσκεψή του συγκροτήματος στην Ιαπωνία. Θέλουμε όλοι σας να ξέρετε ότι ο καθένας στην οικογένεια των Uriah Heep είναι μαζί σας, την ώρα που βρίσκεστε αντιμέτωποι με τις επακόλουθες προκλήσεις ενός τέτοιου συμβάντος».
  • SHARE
  • TWEET