Mini ταινία θα κυκλοφορήσουν οι Queensryche

Πάνω από δέκα λεπτά θα διαρκεί η νέα mini ταινία των Queensryche (χωρίς τον Tate)

07/10/2013 @ 10:50
Τελείωσαν τα γυρίσματα της mini ταινίας που ετοιμάζουν οι Queensrÿche για τα κομμάτια από τον φετινό ομώνυμο δίσκο τους, "Spore", "Midnight Lullaby","A World Without" και "X2".

Η ιστορία θα διαρκεί πάνω από δέκα λεπτά. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι "Ad Lucem", δηλαδή «προς το φως». Σκηνοθέτης είναι ο Daniel Andres Gomez Bagby και παραγωγός ο Marco De Molina. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα πότε ακριβώς θα δει το φως της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής Todd La Torre δήλωσε: «Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση γι' αυτό το video. Αποτελείται από τέσσερα κομμάτια από τον τελευταίο, ομώνυμο δίσκο μας. Πρόκειται για mini ταινία που θα έχει συγκεκριμένη ιστορία. Καλεί το κοινό να «ξύσει την επιφάνεια» για να πιάσει το νόημα, αφού δεν πρόκειται για τη μασημένη τροφή που έχουμε συνηθίσει να τρώμε. Θέλαμε να ξεφύγουμε από τα video που δείχνουν το συγκρότημα να παίζει μουσική, οπότε επιθυμούμε να εστιάσετε στη μουσική και την πλοκή.»

«Η θεματολογία του "Spore" αφορά στους προσωπικούς δαίμονες, τις δυσκολίες μέσα σε μια σχέση, τα προβλήματα στη δουλειά, καθώς και ηθικά διλήμματα. Αυτά είναι θέματα που μας απασχολούν όλους και το video τα «αγγίζει» όλα. Τα "Midnight Lullaby" και "A World Without" μιλάνε για τον θάνατο μιας μητέρας κατά τη γέννα, ο οποίος αφήνει τον πατέρα σαν μοναδικό γονέα που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε όλη αυτήν τη φασαρία. Το "X2" που ανοίγει τον δίσκο μας λειτουργεί επίσης και σαν ένα ωραίο outro.»
  • SHARE
  • TWEET