Mick Jagger, ο... γκαντέμης των Παγκοσμίων Κυπέλλων

Σε ό,τι προβλέπει ή υποστηρίζει, να ποντάρετε το ανάποδο

26/06/2014 @ 10:31
Μεγάλο γρουσούζη για τις ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θεωρούν τον Mick Jagger οι Βραζιλιάνοι κι απ' ότι φαίνεται όχι αδίκως.

Επιπλέον, του έχουν προσδώσει και τον χαρακτηρισμό «pe frio» που στα πορτογαλικά σημαίνει «κρύο πόδι» και χρησιμοποιείται για γκαντέμηδες! Ο λόγος είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις οι προβλέψεις κατά τη διάρκεια συναυλιών ή η παρουσία του στο γήπεδο έχουν φέρει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Τελευταίο του «θύμα» η Ιταλία καθώς το Σάββατο στη συναυλία των Rolling Stones στη Ρώμη πρόβλεψε πως η «squadra azzura» θα κερδίσει την Ουρουγουάη και αντ' αυτού επιστρέφει σπίτι αποκλεισμένη. Τις προάλλες στη συναυλία της μπάντας στην Πορτογαλία είχε προβλέψει καλή πορεία για την εθνική ομάδα και πλέον ο C. Ronaldo και οι συμπαίκτες του είναι κοντά στον αποκλεισμό. Επίσης μερικές μέρες πριν έγραψε στο Twitter πως η Αγγλία θα κερδίσει την Ουρουγουάη και το αποτέλεσμα ήταν πάλι το ανάποδο.

Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η ιστορία κρατάει από προηγούμενο μουντιάλ! Το 2010 στη Νότια Αφρική στο ματς των προημιτελικών Ολλανδία - Βραζιλία ο Jagger ήταν στο γήπεδο παρεά με τον γιο του ο οποίος φορούσε φανέλα της Βραζιλίας. Το αποτέλεσμα έστειλε την Ολλανδία στον επόμενο γύρο. Στο ίδιο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε συνοδεύσει τον Bill Clinton στο γήπεδο για το ματς Η.Π.Α. - Γκάνα και η Γκάνα νίκησε. Κι αν νομίζετε πως τελείωσαν τα παραδείγματα, υπάρχει και αυτό του Γερμανία - Αγγλία το 2010, όπου ο Jagger παρευρέθη και σε αυτό το παιχνίδι και είδε τη χώρα του να χάνει!

Να παρακαλέσουμε μήπως τον Mick Jagger να στείλει θερμές ευχές στην ομάδα της Κόστα Ρίκα;
  • SHARE
  • TWEET