Μέλη των Stratovarius, Helloween, Angra και Sonata Arctica σε νέο project υπό την ονομασία Symfonia

11/11/2010 @ 11:51
Tolkki, Matos, Kusch, Kainulainen, Harkin...

Δε χρειάζεται συστάσεις κάποιος από τους παραπάνω μουσικούς. Είναι όλοι τους θρύλοι στη μελωδική metal κοινότητα. Εντελώς συμπτωματικά, όλοι βρέθηκαν να ζουν στην ίδια ήπειρο, τη Σκανδιναβία. Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκφράσουν τα ταλέντα τους, με τη μορφή ενός νέου μελωδικού metal έργου, που ονομάζεται Symfonia.

Τιμώντας την κληρονομιά των προηγούμενων μπαντών τους -Stratovarius, Helloween, Angra και Sonata Arctica-, οι Symfonia συνεχίζουν την υπέροχη, μελωδική metal παράδοση τους, με μια καταπληκτική μουσικότητα, αποτελώντας ένα θεϊκό συνταίριασμα. Πρόκειται για μια δύναμη, την οποία κανένας σοβαρός fan του μελωδικού metal θα μπορέσει να αγνοήσει. Οι Symfonia θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου, στη Finnish Metal Expo, μία διεθνή metal συγκέντρωση, όπου θα καταλάβουν τη σκηνή, κατά τις 23:00 το βράδυ.

Οι ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο άλμπουμ των Symfonia θα αρχίσουν το Νοέμβριο, στο Studio Mega στη Σουηδία, ώστε να πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του την άνοιξη του 2011.

www.symfonia.fi

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET