Μαχαίρια βγήκαν στο στρατόπεδο των Queensryche ...κυριολεκτικά

07/05/2012 @ 11:20
Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο site Collector's Room, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις τάξεις των Queensrÿche τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Σύμφωνα με το εν λόγω site, το οποίο αρκετές φορές στο παρελθόν έχει επιβεβαιωθεί για τα δημοσιεύματά του, η μπάντα έφτασε νωρίτερα στη Βραζιλία, κρυφά και χωρίς τον τραγουδιστή Geoff Tate. Αρκετή ώρα αργότερα έφτασε και ο Tate χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει. Όταν αντιλήφθηκε ότι η υπόλοιπη μπάντα ήταν συγκεντρωμένη σε ένα δωμάτιο και συζητούσε, κρυφάκουσε πίσω από την πόρτα και αντιλήφθηκε ότι σχεδίαζαν να τον διώξουν από τους Queensrÿche. Εκείνη τη στιγμή, έφυγε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς από τα υπόλοιπα μέλη και χωρίς να πει τίποτα.

Κατά τη διάρκεια του soundcheck, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Ξαφνικά έσπρωξε βίαια τον Michael Wilton, ο οποίος έπεσε στο πάτωμα, και πήγε προς το μέρος του Scott Rockenfield τον οποίο απείλησε με μαχαίρι. Οι άνθρωποι του security αναγκάστηκαν να τους χωρίσουν.

Μετά από αυτό, ο Michael Wilton κλείστηκε στο δωμάτιό του αρνούμενος να παίξει στη συναυλία. Όλο το απόγευμα η εταιρία που έκλεισε τη συναυλία προσπαθούσε να τον πείσει να βγει στη σκηνή. Εν τέλει συμφώνησε για «λόγους συμβολαίου».
  • SHARE
  • TWEET