Lionel Messi καλεί Oasis

25/06/2010 @ 00:06
O διάσημος ποδοσφαιριστής είπε ότι σύσσωμη η ομάδα της Αργεντινής επιθυμεί πολύ να επανενωθούν οι Oasis, έστω και για μία φορά, αν και εφόσον κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.



Ο Messi είπε ότι έγινε φανατικός θαυμαστής του συγκροτήματος μετά από παραίνεση του Carlos Tevez. «Από τότε που ο "Carlitos" έπαίζε στη Manchester City, μου έλεγε πόσο καλό συγκρότημα είναι οι Oasis. Εγώ συνέχεια έλεγα ότι θα τους ακούσω, αλλά ποτέ δεν έγινε. Τελικά στο αεροπλάνο που μας πήγαινε στην Νότια Αφρική, σχεδόν με ανάγκασε να ακούσω τα πρώτα δύο τους άλμπουμ τους. Και αυτό ήταν. Τους λάτρεψα! Το "Supersonic" και το "Live Forever" είναι πλέον τα αγαπημένα μου και τα ακούω παντού: στο ξενοδοχείο, στο πούλμαν που μας πάει στους αγώνες, ακόμα και λίγο πριν την σέντρα», είπε.

Ο Messi συμπλήρωσε ότι δεν είχε ακούσει ότι πλέον οι Oasis έχουν διαλυθεί. Πρόσθεσε μάλιστα ότι σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του το παγκόσμιο κύπελλο, θα ήθελε πάρα πολύ να παίξουν στο πάρτυ που θα κάνουν μετά. «Απλά θέλουμε να μας πουν πόσα χρήματα θέλουν για μία επανένωση», είπε αστειευόμενος ο κορυφαίος striker.
  • SHARE
  • TWEET