Λευχαιμία για τον τραγουδιστή των Behemoth

24/08/2010 @ 23:30
Πολύ άσχημα φαίνονται τα νέα για τον frontman των Behemoth, Adam Darski (κατά κόσμο Nergal). Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως η σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει, και την οποία αρνήθηκε πρόσφατα να αποκαλύψει, είναι η λευχαιμία. Μάλιστα η κατάστασή του έχει προχωρήσει τόσο, ώστε ούτε οι χημειοθεραπείες μπορούν να τον βοηθήσουν.

Όπως είχαμε αναφέρει, ο Nergal αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες των Behemoth, αφού χρειαζόταν άμεση ιατρική παρακολούθηση.

Επίσης, έγινε γνωστό πως η αρραβωνιαστικιά του, Doda, έγινε δότρια μυελού των οστών, παρότι δεν είναι σίγουρο ακόμα αν το DNA της είναι συμβατό με του Nergal.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Πολωνός είχε δηλώσει: «Λαμβάνω την ασθένειά μου στην ονομαστική της αξία, προκειμένου να την κατανοήσω, να την μάθω καλύτερα. Οι περισσότερες περιπτώσεις αρρώστιας σα την δική μου θεραπεύονται με θετική σκέψη. Δε βασίζομαι στην πίστη, όμως πιστεύω στον εαυτό μου. Ας πούμε απλά ότι έχω απέναντί μου έναν πολύ δυνατό εχθρό».

Η λευχαιμία αναγκάζει τον μυελό των οστών του σώματος να παράγει μεγάλο αριθμό υποαναπτυσσόμενων κυττάρων αίματος, που σημαίνει ότι το αίμα δεν είναι ικανό να αναπληρώσει τα συστήματα του οργανισμού. Περίπου 300.000 άνθρωποι διαγιγνώσκονται με την ασθένεια κάθε χρόνο, από τους οποίους οι 200.000 χάνουν τη ζωή τους από αυτήν.
  • SHARE
  • TWEET