Το Rocking.gr σε στέλνει και στις 4 μέρες του Street Mode Festival!

Διεκδίκησε 4ημερες διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης

26/07/2018 @ 12:15

Το Street Mode ή αλλιώς το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει για 10η επετειακή χρονιά, στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του, με πάνω από 100 συναυλίες και όλες τις δράσεις της street κουλτούρας, συνιστώντας την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία της χρονιάς!

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και αθλητισμού, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2009. Το 2017 (στην 9η έκδοσή του) συγκέντρωσε πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλάμβανε συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες, και φέτος επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ, σε μία διοργάνωση που θα διαρκέσει –για πρώτη φορά– 4 ημέρες (Πέμπτη 30 Αυγούστου – Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου) και με ένα ακόμη stage (σύνολο 6).


Το Rocking.gr σας προσφέρει 10 διπλές 4ήμερες προσκλήσεις για το Street Mode

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 10η Αυγούστου. Οι νικητές θα ενημερωθούν με p.m. Καλή επιτυχία!

Όλες οι πληροφορίες για το festival, εδώ.


Μπες σε Street Mode και απόλαυσε ζωντανές εμφανίσεις από τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, DJ sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, skateboarding, longboarding, μουσικούς διαγωνισμούς και πολλά ακόμη!

  • SHARE
  • TWEET