Lars Urich: Οι Metallica θα μπορούσαν να κάνουν ένα νέο δίσκο εν μέσω καραντίνας…»

Οι #MetallicaMondays συνεχίζονται με συναυλία από το 1991

29/04/2020 @ 14:59

Σε τελευταία του συνέντευξη ο Lars Ulrich μίλησε για τα σχέδια των Metallica τους επόμενους μήνες, εν μέσω της δίνης που προκάλεσε ο Covid-19.

«Συζητάω με τους υπολοίπους μέσω Zoom, τις τελευταίες 6 βδομάδες. Βρισκόμαστε, προφανώς, σε διαφορετικές τοποθεσίες και σε διαφορετικές πολιτείες. Αναλύουμε τις σκέψεις μας πάνω στο τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον σε σχέση με την μουσική μας, επικείμενες ηχογραφήσεις κτλ. Παρ’ ότι τρομερά οργανωτικοί, βρισκόμαστε σε ένα περίεργο στάδιο που δεν ξέρουμε, για πρώτη φορά στην καριέρα, μας τι θα συμβεί το υπόλοιπο 2020».

Και συνεχίζοντας:

«Κανονικά τώρα θα βρισκόμασταν στην Βραζιλία αλλά οι συναυλίες στην Λατινική Αμερική αναβλήθηκαν. Tι να πω… Δεν μπορώ, επίσης, να μιλήσω  με σιγουριά για ένα νέο δίσκο. Βέβαια, στην περίπτωση που η καραντίνα συνεχιστεί για 6 μήνες ή ένα χρόνο ακόμα, θεωρώ πως υπάρχουν πιθανότητες για κάτι τέτοιο».

Τέλος να σημειώσουμε πως οι #MetallicaMondays συνεχίζονται με την παρέα του James Hetfield να δίνει στην δημοσιότητα μια live εμφάνιση από το 1991!

Δείτε εδώ ολόκληρη την συναυλία στην L.C. Walker Arena του Michigan.

  • SHARE
  • TWEET