Κι άλλο νέο κομμάτι από τους Radiohead

20/08/2009 @ 14:49
Από σήμερα, μέσα από το www.waste.uk.com/Store/waste-radiohead-twisted+words.html οι φίλοι των Radiohead μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το νέο τους κομμάτι με τίτλο "These Are My Twisted Words".



Ο κιθαρίστας του γκρουπ, Johnny Greenwood, δήλωσε ότι είναι καιρό στο στάδιο της ηχογράφησης νέου υλικού και το κομμάτι αυτό αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα. Αρχικά υπήρχαν υπόνοιες ότι το "These Are My Twisted Words" θα αποτελέσει μέρος ενός ep με τίτλο "Wall Of Ice". Τελικά όλα αυτά διαψεύστηκαν από το ίδιο το συγκρότημα. Παρ' όλα αυτά, ο Greenwood φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και δήλωσε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι, μαζί με άλλα νέα, θα το ακούσουν οι τυχεροί που θα βρεθούν στην μικρή ευρωπαϊκή tour του συγκροτήματος. Το πρώτο από τα συνολικά 5 live θα δοθεί αύριο στo Frequency Festival της Αυστρίας.

Οι οπαδοί του συγκροτήματος θα πρέπει να αναμένουν τουλάχιστον άλλο ένα νέο κομμάτι μέχρι το τέλος του χρόνου, μιας και ο Thom Yorke συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας "New Moon".
  • SHARE
  • TWEET