Κι άλλα νέα τραγούδια για σας!

Ιδού τα νέα τραγούδια και video από: Monster Magnet, Lana Del Rey, Will Butler (Arcade Fire), Crazy Town, !!!, Purson

13/10/2015 @ 12:09
Νέες μουσικές, τραγούδια και ενδιαφέροντα videoclip από ένα ευρύτατο φάσμα του «σκληρού ήχου» μας φέρνει και το φετινό φθινόπωρο. Για την Lana, κάναμε μια εξαίρεση...

Για να ακούσετε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στον τίτλο.

Monster Magnet: "She Digs That Hole"
Ο Dave Wyndorf και οι Monster Magnet πηγαίνουν πίσω στο 2010 και το άλμπουμ τους "Mastermind". Ακόμα κι εσείς που ξέρετε τον δίσκο από την καλή και την ανάποδη, δεν θα είστε προετοιμασμένοι για το ψυχεδελικό όργιο που συμβαίνει μέσα στο "Cobras And Fire (The Mastermind Redux)". Θα το καταλάβετε όταν ακούσετε το "She Digs That Hole".

Lana Del Rey: "Music To Watch Boys To"
Η Lana Del Rey βγάζει το «γαλάζιο» video που συνοδεύει το τραγούδι "Music To Watch Boys To" από τον ολόφρεσκο δίσκο της, "Honeymoon". Διαβάστε τις εντυπώσεις που άφησε ο «Μήνας του Μέλιτος» στην Τόνια Πετροπούλου εδώ.

Will Butler (Arcade Fire): "Anna"
Απολαυστικό και χορευτικό video-film με ναυτικό θέμα, πρωταγωνίστρια την Emma Stone και ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο views, σε σκηνοθεσία Brantley Gutierrez και μουσική Will Butler των Arcade Fire, από το προσωπικό του ντεμπούτο "Policy".

Purson: "Electric Landlady"
Νέο, εντυπωσιακό lyric video από τους Purson για το single "Electric Landlady" («Ηλεκτρική Σπιτονοικοκυρά»!) με καλειδοσκοπική οπτική και την σωστή retro-psych αισθητική. Διαθέσιμο από την Spinefarm Records.

!!!: "Bam City"
Οι !!! ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του έκτου δίσκου τους, "As If", στα μέσα του φετινού καλοκαιριού και τώρα, που η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει, το dance-punk σχήμα μας εισάγει στο νέο του υλικό με το "Bam City", μετά τα "All U Writers", "Freedom '15 " και "Sick Ass Moon". Το video γυρίστηκε στην κουζίνα του Dan Gorman. Τα γραφικά προστέθηκαν μετά.

Crazy Town: "Born Τo Raise Hell"
Τους θυμάστε αυτούς; Και βέβαια τους θυμάστε! Ή τουλάχιστον, το superhit "Butterfly". Η rap rock μπάντα από την Καλιφόρνια -γράφονται και CxT- κλείνει εικοσαετία στα μουσικά πράγματα και επανέρχεται με νέο υλικό. Γιατί όχι;

Καλή σας Ακρόαση!
  • SHARE
  • TWEET