Update: Αναβάλλεται η συνέντευξη Kawir στο Rocking Radio

Λόγω εκτάκτου κωλύματος, δεν θα πραγματοποιηθεί η αποψινή εκπομπή με τον Σταμάτη Μπούρδο

06/04/2016 @ 11:19

UPDATE: Η αποψινή εκπομπή του Rocking Radio "Όνειρα Από Χρώμιο Και Βινύλιο" με τον Σταμάτη Μπούρδο όπου καλεσμένος ήταν ο Παναγιώτης Ματεμτζής (Therthonax), κιθαρίστας των Kawir, αναβάλλεται λόγω έκτακτου κωλύματος.

Σύντομα, θα σας ανακοινώσουμε το νέο μας ραντεβού με την ιστορική black metal μπάντα. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση.

 


Απόψε, η εκπομπή "Όνειρα Από Χρώμιο Και Βινύλιο" και ο Σταμάτης Μπούρδος φιλοξενούν στο στούντιο του Rocking Radio τον Παναγιώτη Ματεμτζή (Therthonax), κιθαρίστα των Kawir, σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, ενόψει της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς "Πάτερ Ήλιε - Μήτερ Σελάνα", αλλά και της επερχόμενης ζωντανής εμφάνισής τους στην Αθήνα στο πλευρό των Mortuary Drape, Varathron και άλλων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε κάποια δείγματα από τον ακυκλοφόρητο ακόμα δίσκο, αλλά και πολλά τραγούδια από παλαιότερες δουλειές της ιστορικής black metal μπάντας. Για τους φίλους της εκπομπής θα κληρωθεί και μία διπλή πρόσκληση για την συναυλία στις 23 του μηνός, στο δεύτερο Lords Of The Void στο Gagarin.

Στις 22:00, συντονιστείτε στο Rocking Radio και την εκπομπή "Όνειρα Από Χρώμιο Και Βινύλιο".

  • SHARE
  • TWEET