Κάτι special για τα 30 χρόνια ζωής τους σκέφτονται να κυκλοφορήσουν οι Metallica

28/09/2010 @ 13:32
Σε δηλώσεις του, ο Rob Trujillo επεσήμανε πως το συγκρότημα «έχει πάρα πολλές ιδέες για τραγούδια».

Αποκάλυψε επίσης πως οι Metallica συνθέτουν υλικό για το επόμενο studio album, χωρίς όμως να οριοθετήσει το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχουμε πολύ υλικό. Δεν τολμάμε να το επεξεργαστούμε, γιατί τότε αρχίζουν όλα - δηλαδή «Ok, ποιο είναι το καλύτερο riff; Θα ξεκινήσουμε με αυτό. Μπλα μπλά μπλα...». Πέντε χρόνια είναι πολύς καιρός μεταξύ του τελευταίου και του επόμενου δίσκου - μεταξύ περιοδείας, σύνθεσης και της όλης διαδικασίας που απαιτείται. Πολλά συνέβησαν στις ζωές μας και απλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο παραγωγός ή οτιδήποτε άλλο».

Παράλληλα, ο James Hetfield σε συνέντευξή του θυμήθηκε ότι το 2011 οι Metallica συμπληρώνουν 30 χρόνια ζωής και μάλλον πρέπει να βρουν ένα μεγαλεπήβολο τρόπο να το γιορτάσουν.

Όπως ανέφερε, «Πρέπει να κάνουμε κάτι, χωρίς αμφιβολία. Είναι αρκετές οι μπάντες που έφτασαν τα 30 χρόνια, αλλά στις μέρες μας νομίζω έχει γίνει λίγο δύσκολο να επιζήσεις 30 χρόνια. Το γεγονός ότι φτάσαμε τα 30 χρόνια είναι πραγματικά απίστευτο».
  • SHARE
  • TWEET