Οι τελευταίες πληροφορίες για τις εμφανίσεις των Therion σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

18/11/2010 @ 10:24
Το Θηρίο Βρυχάται ...και κυκλοφορεί το  πολυαναμενόμενο  νέο του album "Sitra Ahra", που φέρνει τους Therion στην Ελλάδα μέσα στο 2010 για live εμφανίσεις!

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου - Block 33, Θεσσαλονίκη
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου - Gagarin 205, Αθήνα

· Therion
· Loch Vostok
· Leprous


Πρακτικές λεπτομέρειες για τα δύο show:
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00 και οι Loch Vostok θα είναι οι πρώτοι που θα εμφανισθούν στη σκηνή στις 19:30. Τη σκυτάλη θα παραδώσουν στους Leprous στις 20:20.
Therion time :21:30 και για δύο ολόκληρες ώρες!

Oι μαγικοί κόσμοι - γέννημα της φαντασίας του Christofer Johnsson, χαρτογραφούν τη διαδρομή του από το Megatherion της Αποκάλυψης, ως την τελευταία του εμμονή τη, Sitra Ahra - θυλική οντότητα της Cabbalah.

Με τη βοήθεια της εκκρηκτικής μπάντας, των τενόρων και σοπράνος των σκηνικών και των θεατρικά σχεδιασμένων φωτισμών το αποτέλεσμα θα μας αφήσει άφωνους...

The Ultra Mega Therion Show is here

Το google και το wikipedia συμφωνούν και τα λένε όλα... Οι Therion ειναι η απαρχή του Συμφωνικού Μέταλ! Είναι η έμπνευση, η κεντρική αναφορά και επιρροή των Nightwish και των Within Temptation! Χωρίς τις πρωτοποριακές αποφάσεις του «Μega-therion» Christofer Johnsson, που μπέρδευε τις σοπράνο με τα μανιασμένα ριφς της κιθάρας του, ίσως να μην είχαμε ποτέ ακούσει καν τις Tarja Turunen και Sharon den Adel. «Γκουγκλάρετε» και κάντε κλικ για να λύσετε όλες σας τις απορίες στο http://en.wikipedia.org/wiki/Symphonic_metal.

Ο  Μega-therion Christofer Johnsson δηλωσε πως «...το αποτέλεσμα θα είναι κάτι το θεαματικό, ακόμα και για τα standards των Therion!» Γνωρίζοντας καλά το πόσο σεμνός και μετρημένος είναι στους χαρακτηρισμούς του ο Christofer,  η δήλωση του αυτή μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο...

Οι Σουηδοί progressive experimental-metalheads with an attitude θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο "Sitra Ahra" το Σεπτέμβριο, μέσω της Nuclear Blast Records. Η μίξη του cd πραγματοποιήθηκε στα θρυλικά Polar Studios της Στοκχόλμης από τον Lennart Ostlund (Led Zeppelin, Abba), ο οποίος δήλωσε: «Αυτό που έκαναν οι Therion εδώ είναι πραγματικά μοναδικό». To mastering έγινε στη Νέα Υόρκη και το artwork του εξωφύλλου σχεδίασε ο Thomas Ewerhard, όπως συνήθως γίνεται για τις τελευταίες κυκλοφορίες τους.

Στο tour που θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του "Sitra Ahra", θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, στο Block 33, και στην Αθήνα, στο Gagarin 205, στις 19 και 20 Νοεμβρίου αντίστοιχα,  σε ένα πολύωρο χορταστικό show, μαζί με δύο hot, upcoming σχήματα της σκηνής, τους Loch Vostok και τους Leprous.

Kάθε τους εμφάνιση στην Ελλάδα αποτελεί γεγονός-εμπειρία... Oι Therion χαρακτηρίζονται για την επιδεξιότητά τους στην ανάμειξη του metal με στοιχεία της κλασικής μουσικής. Η κολεκτίβα των Therion μπορεί με ευκολία να παράγει εκρηκτικά μεταλλικά riffs, επικές μελωδίες, συμφωνικά στοιχεία και πολύπλοκες, πολυδιάστατες χορωδίες, δινοντας ενα μοναδικο εκρηκτικό αποτέλεσμα που γίνεται ακόμη πιο δυναμικό στις εξαιρετικές σκηνικές εμφανίσεις τους!

H προπώληση των εισιτηρίων με τιμή 28 euro συνεχίζεται στα Ticket House, Metropolis και ηλεκτρονικά στα www.ticketarena.gr και www.ticketpro.gr.
Το εισιτήριο στο ταμείο θα πωλείται προς 30 euro.
  • SHARE
  • TWEET