Κάτι «δυνατό» θέλει να κάνει με τους Rolling Stones ο Keith Richards

14/09/2011 @ 11:22
Οι υποψίες μας ότι οι Rolling Stones ετοιμάζουν κάτι, μάλλον επιβεβαιώνονται.

Ο Keith Richards δήλωσε πως ελπίζει να συνεφέρει τα υπόλοιπα μέλη, αν και δεν ξέρει πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό.

«Υπάρχει μία κουβέντα για να αρχίσουμε να συνθέτουμε ξανά», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ο διάσημος κιθαρίστας. «Βασικά θέλω να μαζέψω τους Stones και να κάνουμε κάτι δυνατό μαζί, για μία ακόμη φορά. Πιστεύω πως όλοι το έχουν μέσα τους. Αλλά είναι θέμα χρόνου και φυσικά απαιτεί διπλωματία».

Ο Richards επίσης αποκάλυψε πως ένα από τα δυσκολότερα μέρη της αυτοβιογραφίας του, "Life", ήταν όταν έγραφε για το θάνατο του γιου του, Tara. «Ειλικρινά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να θυμηθώ το θάνατο του γιου μου. Περνάς πολύ καιρό προσπαθώντας να θάψεις όλες αυτές τις αναμνήσεις και όχι να τις επαναφέρεις στην επιφάνεια. Το να αποκαλύψω αυτές τις στιγμές ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

Ο κιθαρίστας τόνισε επίσης πως η ζωή στο δρόμο με τους Rolling Stones δεν ήταν στην πραγματικότητα τόσο ιδανική, ακόμη και την εποχή που η καθημερινότητα της μπάντας ήταν τα άγρια πάρτυ. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν κάναμε καθόλου φανταχτερή ζωή. Δουλεύαμε πολύ σκληρά. Μάς φρόντιζαν μόνο όταν ανεβαίναμε στη σκηνή και μετά ήμασταν μόνοι. Δε θα το ευχόμουν αυτό σε κανέναν».

Ο Mick Jagger, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να ασχολείται με το «supergroup» SuperHeavy και δήλωσε πως του είναι πιο εύκολο να δουλεύει με αυτό, παρά με τους Rolling Stones. Ο τραγουδιστής τόνισε πως απολαμβάνει τις λιγότερες ευθύνες του, αν και παραδέχτηκε πως ήταν απασχολημένος φτιάχνοντας τσάι στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.
  • SHARE
  • TWEET