Κακές σχέσεις μεταξύ των μελών των Foxygen / Δεν διαλύεται η μπάντα

29/07/2013 @ 11:09
Η Elizabeth Fey, η οποία περιόδευε με το ανερχόμενο indie duo των Foxygen το 2012, με ανάρτησή της στο Tumblr έδωσε φως στις σχέσεις μεταξύ των βασικών μελών του συγκροτήματος, Sam France (ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την Fey) και Jonathan Rado.

«Ήταν περίεργο όταν μου γνώρισαν τον Jonathan. Ήξερα ότι υποτίθεται ότι ήταν duo, αλλά δεν υπήρχε καμία φιλία μεταξύ τους. Μόνο συμβόλαια που έπρεπε να εκπληρωθούν. Στο τέλος της UMO περιοδειάς, ο Shaun (Fleming) και ο Rado με κατηγόρησαν για όλα τα προβλήματα στους Foxygen. Ήμουν ιδανικός αποδιοπομπαίος τράγος: η μόνη γυναίκα, καινούργιο μέλος, ένα θηλυκό με που δεν φοβόταν να πει ό,τι σκεφτόταν. Ο Rado είπε ότι δεν είμαι επαγγελματίας, κάτι που είναι απλά αστείο γιατί την ίδια ώρα ο Shaun «την έπεφτε» σε έφηβες μέσω internet όλη την ώρα, ο Joe μπήκε φυλακή γιατί ήταν μεθυσμένος και ο Rado δεν μπορούσε καν να μου πει κανένα από τα προβλήματα που είχε πρόσωπο με πρόσωπο.»

Εν τέλει η Fey ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει καινούργιο συγκρότημα με το αγόρι της, Sam France.

«Ο Rado αισθανόταν ότι απειλούταν από τον Sam. Θα ξεκινήσουμε καινούργια μπάντα εγώ και ο Sam. Με αρρώσταινε να βλέπω πώς τον έκαναν ό,τι ήθελαν, υπονομεύοντάς τον. Δεν είναι άνθρωπος που θα κάνει μηχανορραφίες ή θα σκεφτεί σαν επιχειρηματίας. Είναι απλά ένας φοβερός μουσικός. Ελπίζω ο Sam και ο Rado να μπορέσουν να συμβιβαστούν και να γίνουν πάλι καλοί φίλοι. Θα προσπαθούσα κι εγώ να γίνω φίλη με τον Rado αν νοιαζόταν ή αν ζητούσε συγγνώμη.»

Παρ' όλη την εν λόγω αποκαλυπτικότατη ανάρτηση της Elizabeth Fey, ο εκδότης των Foxygen ξεκαθάρισε ότι το συγκρότημα δεν διαλύεται και δουλεύει πάνω στον διάδοχο του "We Are The 21st Ambassadors Of Peace & Magic".
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET