Και πάλι στα δικαστήρια οι Noel και Liam Gallagher

28/11/2011 @ 08:15
Ξανά στα δικαστήρια βρίσκονται τα αδέρφια Gallagher.

Ο Liam κατέθεσε μήνυση στον αδερφό του το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο τελευταίος σε μια συνέντευξη τύπου είπε ότι ο Liam είχε ακυρώσει μια συναυλία το 2009 επειδή ήταν μεθυσμένος και ότι ο λόγος διάλυσης του συγκροτήματος ήταν μια διαφωνία για το αν θα μπορούσε να διαφημίσει την εταιρία ρούχων του κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Oasis.

Ο Liam έπειτα είπε ότι απέσυρε τη μήνυση μετά από απολογία του αδερφού του, Noel, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η αιτία ακύρωσης της συναυλίας ήταν πρόβλημα υγείας του Liam και όχι το ποτό.

Όμως, τα αίματα «ξαναφούντωσαν», αφού ο Noel έκανε με τη σειρά του μήνυση στον αδερφό του, με την κατηγορία ότι άφηνε ανάρμοστα ηχητικά μηνύματα στη γυναίκα του Noel και ότι προσπάθησε να του επιτεθεί με μια κιθάρα. Στο δικαστήριο, ο Noel χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του αδερφού του όσο ήταν στους Oasis ως ανεύθυνη. Πλέον, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι και ο Liam θα προχωρήσει με τη δική του μήνυση, οπότε αναμένεται να υπάρξουν νέα επεισόδια σε αυτή την οικογενειακή διαμάχη.
  • SHARE
  • TWEET