Ο νέος δίσκος των Nine Inch Nails θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016

O Trent Reznor ανακοίνωσε την επιστροφή της μπάντας μέσω Twitter

20/12/2015 @ 12:54
Το 2016 θα είναι μια καλή χρονιά για τους οπαδούς των Nine Inch Nails, καθώς η μπάντα θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του "Hesitation Marks" του 2013.

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Trent Reznor ανακοίνωσε: «Νέο album για τους ΝΙΝ μέσα στο 2016. Και άλλα πράγματα, επίσης.»

Οι ΝΙΝ δεν έχουν κυκλοφορήσει δίσκο από το "Hesitation Marks" 2013. Πρόσφατα, όμως, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός art book, το οποίο ονομάζεται "Cargo In The Blood". Ο 320 σελίδων χαρτόδετος τόμος σχετικά με το artwork του "Hesitation Marks", που υπογράφει ο συνεργάτης των NIN και δημιουργός του artwork, Russell Mills, περιορίζεται σε 2000 αντίτυπα. To κάθε αντίτυπο περιέχει ολόκληρο το έργο του Mills για το "Hesitation Marks" του 2013. Θα περιλαμβάνει, επίσης, ένα ζωγραφικό έργο του Mills, ειδικά φτιαγμένο για την συγκεκριμένη έκδοση, και σε κορνίζα, καθώς και προηγούμενα artwork της μπάντας.

Ο σκηνοθέτης Charles Leek έφτιαξε μια ταινία μικρού μήκους για το βιβλίο, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελιδα του "Cargo In The Blood".

Σε άλλα νέα ο Trent Reznor φαίνεται να δουλεύει πάνω σε ένα νέο project για να μεταφέρει την πολυαγαπημένη ταινία Fight Club στη σκηνή, σε μορφή rock όπερας.
  • SHARE
  • TWEET